Big Brother 2: Εξοργισμένη η Σαμάνθα με την Ευδοκία - Ποιος είναι ο λόγος;

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Εξοργισμένη η Σαμάνθα με την Ευδοκία - Ποιος είναι ο λόγος;

Μέχρι στιγμής στο αποψινό επεισόδιο 19/10 του Big Brother 2, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς οι τσακωμοί αλλά και οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν για άλλη μια φορά στην φόρα μιας και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά έντονες.

Μέσα σε όλα η Σαμάνθα φάνηκε αρκετά εκνευρισμένη με την Ευδοκία καθώς ο κύριος λόγος είναι το φαγητό αφού είναι καυτερό και σε εκείνη δεν κάνουν καλό καθώς την ενοχλούν στο στομάχι.

Μάλιστα, θεωρεί πως η κίνησή της ήταν σκόπιμη καθώς μέσα σε δυο μήνες όπου ζουν μαζί στην ίδια στέγη, πιστεύει πως είναι φυσιολογικό να θυμόταν την συγκεκριμένη λεπτομέρεια μιας και υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν έρθει αργότερα από εκείνη και δεν το ξεχνούν.

Οι δηλώσεις της Σαμάναθας Μίσοβιτς για την Ευδοκία Τσαγκλή

Απίστευτη επίθεση Σαμάνθας σε Ευδοκία - «Αυτό είναι το υφάκι μου κι άμα σ' αρέσει»

Εδώ και αρκετές μέρες έχει φανεί η αντιπάθεια της Σαμάνθας προς την Ευδοκία. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (27/9) του Big Brother 2 επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Ευδοκία με τον Ισίδωρο πήραν την πρωτοβουλία να χρησιμοποιήσουν στο μεσημεριανό που ετοίμαζαν υλικά του πρωινού τους, δηλαδή γαλοπούλα και τυρί.

Αυτό εξόργισε την Σαμάνθα, η οποία ξεκίνησε ένα παραλήρημα προς την Ευδοκία, παρόλο που η δευτέρη της ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετά υλικά ακόμα για τις υπόλοιπες μέρες.

Η Σαμάνθα ωστόσο συνέχιζε να φωνάζει προκαλώντας μια απίστευτη σύχγυση, με την Ευδοκία ωστόσο να προσπαθεί να κρατά ήρεμους τόνους.