Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Στα ίχνη της Μελέκ και της κόρης της η Ματζιντέ - «Σερτσέ, Ελίφ περιμένετε»

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Στα ίχνη της Μελέκ και της κόρης της η Ματζιντέ - «Σερτσέ, Ελίφ περιμένετε»
TV24 20.10.2021 08:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η αναζήτηση τη Ματζιντέ για την Μελέκ και την Ελίφ, αποδίδει καρπούς, καθώς τις βλέπει ξαφνικά στο δρόμο, όμως χάνονται στο πλήθος. Το σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, θα είναι καταιγιστικό, μιας και η Ζουλιντέ ζει τραγικές στιγμές.

Οι 20/10 εξελίξεις στην Elif

Η Ζουλιντέ συμπεριφέρεται ψυχρά και κρατάει την απόσταση της από τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ δεν κρύβει την ανησυχία του και το μυαλό του είναι συνέχεια στη Ζουλιντέ. Η Αλέβ και η Λεμάν κατηγορούν τη Ζουλιντέ για την άσχημη διάθεσή του. Ο λόγος της αλλαγής της συμπεριφοράς της Ζουλιντέ στον Σαφάκ δεν είναι άλλος από τον Τουφάν, ο οποίος την απείλησε με τη ζωή του Εμιρχάν και του Σαφάκ, αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Τα κουλουράκια της Μελέκ έχουν μεγάλη επιτυχία στη γειτονιά και γίνονται ανάρπαστα. Η Ματσιντέ έχει προσλάβει κάποιους άντρες, οι οποίοι αναζητούν τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ματσιντέ βρίσκεται μαζί τους και κάποια στιγμή βλέπει μακριά την Ελίφ μαζί με τη Μελέκ και προσπαθεί να τις πλησιάσει αλλά τις χάνει μέσα στο πλήθος. Αρχικά η Ματσιντέ απογοητεύεται όμως σκέφτεται πως πλέον είναι στα ίχνη τους.

Η Χουμεϊρά ακούει τον Λεβέντ να παίζει κιθάρα στον κήπο. Αρχίζει να εκτιμά τα προσόντα του και να αναγνωρίζει τις ευαισθησίες, που κρύβει αυτός ο άντρας.

Η Ασλί πηγαίνει καλά νέα στη Μελέκ. Μια εταιρία μόδας προσλαμβάνει ταλαντούχες νοικοκυρές και θεωρεί πως εκείνη είναι μια τέλεια υποψήφια. Η εταιρία δεν είναι άλλη από αυτή της οικογένειας Χακτανίρ.

Ο άντρας του Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και την πιέζει να επισκεφθεί την επόμενη μέρα τον Ταρίκ στη φυλακή. Η Χουμεϊρά γίνεται έξαλλη και κλείνει εκνευρισμένη το τηλέφωνο. Δεν θα είναι όμως εύκολο να τους βγάλει από τη ζωή της.

Ο διευθυντής του σχολείου μαθαίνει πως η Ελίφ δεν έχει στοιχεία ταυτότητας και της απαγορεύει να μπει στο σχολείο. Η Ελίφ αναστατώνεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει το σχολείο.

Αυτό είναι το τέλος της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ο άνδρας που έχει εμμονή με την Μελέκ - Θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους

Elif: Η Χουμεϊρά καταρρέει στο δρόμο - Ο άνδρας που θα την πιάσει τελευταία στιγμή

Share