The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσα θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Αυτοί είναι οι αποψινοί 20/10 καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απόψε 20/10 έρχεται με δυο καλεσμένους αγαπημένα πρόσωπα. Το The 2night show είναι άκρως απολαυστικό και θα κάνει την τηλεθέαση να πιάσει "κόκκινο".

Η ανακοίνωση για τους καλεσμένους του The 2night show

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Θοδωρή Φέρρη, τον αγαπημένο ερωτικό τραγουδιστή που επέστρεψε στην πίστα του Romeo μετά από τόσο καιρό καραντίνας. Ο Θοδωρής, με χιουμοριστική διάθεση, μιλά για τα κιλά που πήρε, αλλά και πώς κατάφερε να τα χάσει, θυμάται το γουρλίδικο ρούχο που φορούσε στις εμφανίσεις του, επί τρία χρόνια, αλλά και τον παιδικό του έρωτα που τον έριξε στα πατώματα. Τέλος, κοντράρει με τον Γρηγόρη τις μουσικές του γνώσεις και τραγουδάει με την ορχήστρα του όπως μόνο εκείνος ξέρει!

The 2night show Θοδωρής Φέρρης

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» και η Ιωάννα Λίλη μετά την επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της. Η όμορφη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια αναπολεί λαμπερές στιγμές του modeling και εξηγεί γιατί απέχει τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι η άποψή της για το «GNTM»; Πώς είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ως πατέρας και σύζυγος; Γιατί εμφανίστηκε στο στούντιο κρατώντας το μπαστούνι της; Η εντυπωσιακή Ιωάννα απαντάει σε όλα και στο τέλος αποδέχεται με χαρά την πρόσκληση του Γρηγόρη για παιχνίδι, χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει!

The 2night show Ιωάννα Λίλη 20/10

Λίγα λόγια για την εκπομπή του ΑΝΤ1

Προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 11 Νοεμβρίου του 2015 και έκτοτε συνεχίζεται. Παρόλο που τη σεζόν 2017-2018 η εκπομπή είχε ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, με πιθανή περίοδο έναρξης τον Ιανουάριο του 2018, το κανάλι αποφάσισε να ακυρώσει την νέα σεζόν. Τελικά η τρίτη σεζόν της εκπομπής έκανε πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου του 2018. Τον Μάιο του 2019, η εκπομπή ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.

Ο τίτλος της εκπομπής προήλθε από τη συχνότητα προβολής της, που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με εξαίρεση μιας εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2018 και μία τον Ιούνιο του 2019 που προβλήθηκε μία ακόμη έκτακτη ειδική εκπομπή.