The Bachelor 2: Έξω φρενών η Νικόλ - «Γιώτα βούλωσέ το γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω να...»

Στην "κόψη του ξυραφιού" οι σχέσεις των κοριτσιών

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Έξω φρενών η Νικόλ - «Γιώτα βούλωσέ το γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω να...»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής έχει αρκετές καταιγιστικές εξελίξεις οι οποίες δεν μπορούν να μείνουν απαρατήρητες. Πιο συγκεκριμένα, στο άκουσμα της ανακοίνωσης του ονόματός της Αθηνάς New York η οποία θα πάει στο ατομικό ραντεβού , οι κοπέλες δεν έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα.

Γεγονός που παρατήρησε η Τζωρτζίνα και έριξε τη «βόμβα», η οποία «έσκασε» μέσα στη βίλα, με τη Γιώτα, τη Νικόλ, την Αθηνά και τη Φένια να μπλέκουν σε έναν απίστευτο τσακωμό.

«Στο κοκτέιλ όλες υποστηρίζατε τη NY και πόσο θέλετε να τη βοηθήσετε. Γιατί δεν χαίρεστε τώρα για τη φίλη σας;» ρώτησε η Τζωρτζίνα με τη Γιώτα να απαντά:

«Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ψεύτικες και όλα είναι ψεύτικα». Η Νικόλ και η Αθηνά ξεκαθάρισαν ότι ψυθίριζαν στη NY για να τη βοηθήσουν να καταλάβει τι λέει η κάρτα της, με την Ιωάννα να πετάγεται και να λέει στη Γιώτα ότι δεν είναι άνθρωπος.

Έτσι, η Νικόλ ξέσπασε λέγοντας: «Βούλωσέ το γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω να πω για πολλές εδώ μέσα» με τη Γιώτα να μιλά στην Αθηνά τονίζοντάς της ότι: «Αν ήμουν στη θέση σου θα ντρεπόμουν να μιλήσω. Θα πήγαινα σε μια τρύπα να κρυφτώ».

Ο τσακωμός στη βίλα του The Bachelor 2

Εμφανίστηκε στον Αλέξη Παππά χωρίς εσώρουχο

Καθόλου ευνοικά δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης του φετινού κύκλου του The Bachelor, με τον Αλέξη Παππά όπως φαίνεται να μην φέρνει την επιτυχία που περίμενε ο ALPHA.

Το κοινό έχει για τα καλά στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού και ακόμα και τις Παρασκευές που αποχωρούν κοπέλες (δείτε εδώ την τελευταία), τα νούμερα παραμένουν χαμηλά.

Ένα από τα "κόλπα" που προσπαθεί να κάνει το κανάλι είναι τόσο να αυξάνει τους τσακωμούς όσο και να... προχωρά σε απρεπή πλάνα με τις παίκτριες να μην διστάζουν να δείχνουν πολλά!

Μια από αυτές φαίνεται πως είναι η Αθηνά New York, μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του The Bachelor. Η ίδια λοιπόν τόλμησε να εμφανιστεί με ένα φόρεμα, χωρίς όμως να φορά από μέσα εσώρουχο, με αποτέλεσμα να αφήσει άφωνους τόσο τον Αλέξη Παππά όσο και τους τηλεθεατές!

Παίκτρια του The Bachelor 2 εμφανίστηκε στον Αλέξη Παππά χωρίς εσώρουχα