Big Brother 2: Πιο κοντά από ποτέ η Ευδοκία με τον Νίκο

Έδωσαν "μάχη" στο κρεβάτι - Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Πιο κοντά από ποτέ η Ευδοκία με τον Νίκο

Το τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί πως στο σπίτι του Big Brother 2 οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν μονίμως καθώς οι καταστάσεις αλλά και οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ευδοκία Τσαγκλή αλλά και ο Νίκος Τακλής είναι δυο άτομα τα οποία από την αρχή ήρθαν αρκετά κοντά καθώς οι σχέσεις τους ανάμεσα με τους υπόλοιπους παίκτες δεν ήταν και η καλύτερη τον τελευταίο καιρό.

Έτσι λοιπόν αφού ο Νίκος παραμένει ο αρχηγός του σπιτιού στο δωμάτιό του έχει πάρει μαζί την Ευδοκία. Μεταξύ άλλων οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά αφού έδωσαν κυριολεκτικά "μάχη" στο κρεβάτι. Άραγε ποια θα είναι η σχέση τους αργότερα;

Η "μάχη" του Νίκου και της Ευδοκίας στο σπίτι του Big Brother

Ήρθαν κοντά Νίκος και Ευδοκία - Έκαναν μαζί μπάνιο

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο, μιας και βούτηξαν και οι δυο στην πισίνα, θέλησε να κάνουν μπάνιο και έτσι μπήκαν μαζί στο ντουζ. Βέβαια το ντουζ τους δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στην Ανχελίτα και τον Παναγιώτη, ωστόσο έδειξε πως υπάρχει μία παραπάνω οικειότητα ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.

Το ντουζ της Ευδοκίας και του Νίκου στο Big Brother 2