Big Brother 2: Νίκος σε Ευδοκία - «Πολύ παράπονο έχει πέσει»

«Πρωί πρωί με γλεντάει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Νίκος σε Ευδοκία - «Πολύ παράπονο έχει πέσει»

Για άλλη μια φορά το αποψινό επεισόδιο του Big Brother κατάφερε να μην απογοητεύσει τους τηλεθεατές καθώς οι εξελίξεις αλλά και οι σχέσεις ανάμεσά στα άτομα που βρίσκονται στο σπίτι του μεγάλου αδελφού είναι άκρως καταιγιστικές.

Ο Νίκος μπορεί να έχει κρατήσει μια ιδιαίτερη στάση προς τους υπόλοιπους παίκτες όμως φαίνεται ξεκάθαρα πως με την Ευδοκία έχει έρθει αρκετά κοντά με το πέρασμα των ημερών.

Άραγε η σχέση τους πως πρόκειται να εξελιχθεί στην συνέχεια καθώς τα πειράγματα αλλά και τα παράπονα δεν άργησαν να έρθουν. Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Το παράπονο της Ευδοκίας

Ήρθαν ακόμα πιο κοντά Νίκος και Ευδοκία - «Σε αγαπώ πολύ»

Η Ευδοκία και ο Νίκος τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να μπαίνουν και μαζί στο ντουζ και στο σημερινό live, παρακολουθήσαμε σε πρώτη μετάδοση μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι, στα οποία, η Ευδοκία πλησίασε τον Νίκο, τον αγκάλιασε και του είπε πως τον αγαπάει πολύ με τον Νίκο να ανταποδίδει.

Μάλιστα στη συνέχεια οι δυο τους συζήτησαν για το γεγονός πως είναι και οι δυο υποψήφιοι, και ξεκαθάρισαν πως σημασία έχει ότι έχουν καλή εικόνα προς τα έξω και ότι δεν έχουν κάποια στρατηγική.