The Bachelor 2 - highlights 20/10: Η σπανακόπιτα για την μητέρα του Αλέξη, τα "καυτά" φιλιά και ο τσακωμός

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 20/10: Η σπανακόπιτα για την μητέρα του Αλέξη, τα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 με τους τσακωμούς να πρωταγωνιστούν για ακόμη μια φορά. Όπως επίσης και η Αθηνά New York που έφτιαξε σπανακόπιτα για την πεθερά της, πριν σημειωθεί χαμός για χάρη της στο σπίτι.

Τα 20/10 highlights του The Bachelor 2

Το "καρφί" της Αθηνάς New York για Γιώτα και Ιζαμπέλα - "Κάνουν φιλάκια για καληνύχτα"

Στο επεισόδιο, όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές καθώς από τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε πως η Αθηνά New York είχε τα δικά της παράπονα.

Όπως είναι λογικό, ο ανταγωνισμός στην βίλα είναι μεγάλος καθώς όλες οι κοπέλες έχουν έναν τελικό στόχο να κερδίσουν δηλαδή τα μάτια του Αλέξη Παππά αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Έτσι, αυτή τη φορά η Αθηνά New York παρατήρησε πως η Ιζαμπέλα και η Γιώτα από εκεί που δεν ήθελε η μια στην άλλη να μιλήσουν πλέον "κάνουν φιλάκια" για καληνύχτα". Δείτε εδώ ποια κοπέλα αποχώρησε στην τελετή των ρόδων.

Φανερά ενοχλημένη η Νικόλ με την Ιζαμπέλα- “Πραγματικά απαράδεκτη και αχάριστη”

Μετά την αποχώρηση της Νατάσας στην Τελετή των ρόδων, άλλο ένα επεισόδιο του «The Bachelor 2» ξεκίνησε για τα καλά.

Εκεί η Νικόλ εκμυστηρεύτηκε στην Αθηνά τα προβλήματα που έχει με την Ιζαμπέλα, με την οποία κάνανε πολύ παρέα. Μέσα σε όλα η η Νικόλ ανέφερε πως η Ιζαμπέλα εκμεταλλεύτηκε την φιλία της και μετά την είσοδο των καινούργιων κοριτσιών την παράτησε.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν δίπλα της όταν έκλαιγε που δεν ήταν καμία εκεί, δεν έχω μιλήσει άσχημα ποτέ και είναι κρίμα, δεν υπάρχει περίπτωση να την δικαιολογήσω δηλαδή πραγματικά απαράδεκτη, αχάριστη.

Η Ιζαμπέλα με ξεζούμισε πραγματικά αλλά έχω μάθει στην ζωή μου να ξανά σηκώνομαι και όταν σηκώνομαι κάποιες να φοβούνται. Όσο μπορώ να είμαι πιστή, τόσο γρήγορα μπορώ όμως και να κόψω και το ξέρουν. Οπότε από εδώ και πέρα...».

Η Μαρία "μάγεψε" τον Αλέξη Παππά

Ο ανταγωνισμός στην βίλα του The Bachelor 2 έχει φουντώσει για τα καλά καθώς όλα τα κορίστα που έχουν παραμείνει μετά από την τελευταία αποχώρηση έχουν κοινό στόχο να κερδίσουν τα "μάτια" του Αλέξη Παππά.

Αυτή τη φορά ο Bachelor αποφάσισε να καλέσει σε ομαδικό ραντεβού την Τζωρτζίνα, την Ντίνα, την Μαρία και την Ιωάννα και έκαναν τα πάντα για να μην πατήσουν τις «ακτίνες Χ», έτσι ώστε να βρεθούν εκείνος στο τελικό ραντεβού όπου η μια θα έχει περισσότερο να μιλήσει μαζί του.

Έτσι, η κοπέλα που κέρδισε στο τέλος ήταν η Μαρία η οποία με τις φιλοσοφικές απορίες της «αποτελείωσε» κυριολεκτικά τον Αλέξη Παππά ο οποίος γοητεύτηκε αρκετά με τα όσα είπαν.

Η Αθηνά New York ετοίμασε σπανακόπιτα για την πεθερά της

O Αλέξης Παππάς έστειλε ένα γράμμα στα κορίτσια και ανακοίνωσε ποιες θα ήταν αυτές που θα περνούσαν την ημέρα μαζί του, σε ένα ομαδικό ραντεβού.

Μπορεί η Αθηνά New York να μην κατάφερε να είναι στην κάρτα με τα υπόλοιπα ονόματα των κοριτσιών αλλά η ίδια θεώρησε πως πρέπει να περάσει κάπως πιο δημιουργικά τον χρόνο της στην βίλα. Έτσι, η ίδια μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει σπανακόπιτα για τα μάτια του Αλέξη αλλά και για την πεθερά της, προκειμένου να τον κάνει να την ερωτευτεί με τις μαγειρικές τις ικανότητες.

«Σπανακόπιτα για τον άντρα μου, θα την φάει και θα με ερωτευτεί. Αυτός θα έχει ένα μεγάλο χαμόγελο και εγώ θα τον φιλάω σίγουρα», δήλωσε η Αθηνά Νέα Υόρκη.

Έξω φρενών η Νικόλ - «Γιώτα βούλωσέ το γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω να...»

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης του ονόματός της Αθηνάς New York η οποία θα πάει στο ατομικό ραντεβού , οι κοπέλες δεν έδειξαν να χαίρονται ιδιαίτερα.

Γεγονός που παρατήρησε η Τζωρτζίνα και έριξε τη «βόμβα», η οποία «έσκασε» μέσα στη βίλα, με τη Γιώτα, τη Νικόλ, την Αθηνά και τη Φένια να μπλέκουν σε έναν απίστευτο τσακωμό.

«Στο κοκτέιλ όλες υποστηρίζατε τη NY και πόσο θέλετε να τη βοηθήσετε. Γιατί δεν χαίρεστε τώρα για τη φίλη σας;» ρώτησε η Τζωρτζίνα με τη Γιώτα να απαντά:

«Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ψεύτικες και όλα είναι ψεύτικα». Η Νικόλ και η Αθηνά ξεκαθάρισαν ότι ψυθίριζαν στη NY για να τη βοηθήσουν να καταλάβει τι λέει η κάρτα της, με την Ιωάννα να πετάγεται και να λέει στη Γιώτα ότι δεν είναι άνθρωπος.

Έτσι, η Νικόλ ξέσπασε λέγοντας: «Βούλωσέ το γιατί αν ανοίξω το στόμα μου έχω να πω για πολλές εδώ μέσα» με τη Γιώτα να μιλά στην Αθηνά τονίζοντάς της ότι: «Αν ήμουν στη θέση σου θα ντρεπόμουν να μιλήσω. Θα πήγαινα σε μια τρύπα να κρυφτώ».

Τα τρυφερά τετ- α - τετ και το παράπονο του Αλέξη Παππά

Το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 είχε άκρως καταιγιστικές εξελίξεις καθώς οι σχέσεις των κοριτσιών στη βίλα έχουν περάσει από 40 κύματα μέχρι στιγμής.

Μέσα σε όλα μετά από το ομαδικό ραντεβού όπου η Μαρία κατάφερε να μαγέψει τον Αλέξη Παππά καθώς ήρθαν αρκετά κοντά στην δοκιμασία, η Αθηνά New York ήταν η επόμενη τυχερή καθώς μπόρεσε να πάει στο ατομικό ραντεβού με τον Bachelor.

Μεταξύ άλλων, δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ - α - τετ αλλά και το γεγονός πως ο Αλέξης Παππάς ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η Αθηνά μέχρι και το μούσι θα με βάλει να ξυρίσω».