Σασμός: Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης - Αγωνία για τον Μαθιό

Οι σημερινές 21/10 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης - Αγωνία για τον Μαθιό

Μπορεί ο Σασμός να λέγεται πως κόβεται από τον ALPHA, ωστόσο μέχρι στιγμής συνεχίζει κανονικά και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές. Η ώρα για τον Μαθιό έφτασε, όμως θα μάθουν για την δολοφονία που έχει πράξει η θα έχουμε ανατροπή;

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά του Alpha, «Σασμός»

Επεισόδιο 29

Η Αργυρώ και ο Αστέρης προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια αλλά μία αναπάντεχη συνάντηση της Αργυρώς θα τους οδηγήσει και πάλι στην απόγνωση. Η Καλλιόπη, απογοητευμένη από την συμπεριφορά του Αστέρη, αποφασίζει ότι θα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται κοντά στη Στέλλα και το εγγόνι της. Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση.

Ο Πέτρος έχει γοητευτεί από την μηχανόβια αμαζόνα της οποίας η ταυτότητα επιτέλους αποκαλύπτεται. Η Θοδώρα δέχεται πιέσεις από τον Γιώργη για να τα ξαναβρούνε. Ο Μανόλης σκέφτεται πλέον σοβαρά να καταδώσει τον Μαθιό.

Τι θα συμβεί με το γράμμα του Μανόλη για τον Μαθιό;

Ο Μανόλης δεν μπορεί να ηρεμήσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Στεφανής. Οι μνήμες από τη στιγμή που ο Μαθιός πυροβολεί τον ξάδελφο του τον κυριεύουν και γυρνούν καθημερινά σαν εφιάλτης. Ο φόβος τον έχει κυριεύσει και γι’ αυτό δεν αποκαλύπτει σε κανέναν όσα είδε. Ωστόσο, όλα αλλάζουν.

Ο Μανόλης βλέπει τον Μαθιό και τη Βασιλική να φιλιούνται και τότε αποφασίζει να μιλήσει και να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Δεν θέλει, όμως, να το κάνει ο ίδιος, προκειμένου να μη γυρέψει ο Μαθιός εκδίκηση. Αποφασίζει, λοιπόν, να στείλει ένα γράμμα.

Σασμός ALPHA

Πράγματι, γράφει σε μία σελίδα όσα είδε την ημέρα του φόνου και ανώνυμα στέλνει έναν φάκελο στην Αστυνομία. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου ενώ μπαίνει στο αυτοκίνητο του Μαθιού, ο οποίος θα τους μεταφέρει στο Ηράκλειο, Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όμως, ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο.

Ο Μανόλης πιστεύει πως το γράμμα του έφτασε στους αστυνομικούς και ο Μαθιός θα συλληφθεί. Όμως, εκείνος γλιτώνει τη σύλληψη από την Αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο χάνεται.

Έτσι, ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Ο πρώτος, στη συνέχεια, επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με τη Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός. Λίγες μέρες αργότερα, ο Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η Αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Ωστόσο, ο Μανόλης δεν ξέρει αν τελικά ο Αντώνης έχει διαβάσει ή όχι το γράμμα του.