The Bachelor 2: Η Αθηνά New York παρέδωσε μαθήματα οριεντάλ

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:  Η Αθηνά New York παρέδωσε μαθήματα οριεντάλ

Μπορεί στο σημερινό επεισόδιο 21/10 ο Αλέξης Παππάς να διάλεξε άλλα κορίτσια για το ομαδικό ραντεβού όμως η Αθηνά New York έχει αποδείξει πως μπορεί και πάλι να περάσει καλά στη βίλα του The Bachelor 2 μιας και την προηγούμενη φορά είδαμε πως έκανε σπανακόπιτα.

Έτσι η ίδια μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες που έμειναν πίσω αποφάσισαν να το ρίξουν στον χορό αφού η Αθηνά New York μπήκε στον ρόλο δασκάλας οριεντάλ.

Άραγε ποια ήταν εκείνη η οποία φάνηκε να το έχει περισσότερο σε σχέση με τις άλλες κοπέλες στο κομμάτι του χορού;

Η Αθηνά New York και το οριεντάλ

Καυτό φωτογραφικό υλικό - Ποια είναι στην πραγματικότητα η Αθηνά Νέα Υόρκη

Έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του Αλέξη Παππά! Το όνομά της έγινε viral στο twitter από την πρεμιέρα του The Bachelor 2 γιατί πετάει ατακάρες!

Η Αθηνά είναι μια γυναίκα έξω καρδιά και το δείχνει σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι!

Η Athena Vas όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα είναι διάσημη fitness instructor, μοντέλο αλλά και ηθοποιός. Η ίδια αποτελεί μια πολύ δημοφιλή φυσιογνωμία στο Instagram, ανεβάζοντας συνεχώς βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής.

The Bachelor 2

Μάλιστα, η Αθηνά μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 9 ταινίες μικρού μήκους, το μεγάλο της όμως όνειρο είναι να γίνει μια πασίγνωστη ηθοποιός. Μερικές από τις ταινίες που έχει παίξει είναι: Cinderella’s Ball (2021), Mail Order Bride (2019), Macabre Mansion NYC (2020), A Criminal Attempt (2020).

«Μια μέρα θα γινώ τόσο γνωστή όσο η Angelina Jolie» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της σε περιοδικό του Los Angeles.

The Bachelor 2 Αθηνά ηλικία καταγωγή

Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού, η Athena Vas ξεχωρίζει για την σέξι της εμφάνιση, το χαριτωμένο χαμόγελό της, το στιλ και τη φανταστική προσωπικότητά της, τα οποία αυξάνουν συνεχώς τη δημοτικότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει. Η Αθηνά έχει επίσης πτυχίο στις Καλές Τέχνες από το St Josephs College.

The Bachelor 2 Αθηνά Νέα Υόρκη

The Bachelor 2 Αθηνά κοτόπουλο μπλοκ

The Bachelor 2 φωτογραφίες Αθηνά