The Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Τζωρτζίνα με την έκπληξη του Αλέξη Παππά - Ποιο πρόσωπο αντίκρισε;

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Ξέσπασε σε κλάματα η Τζωρτζίνα με την έκπληξη του Αλέξη Παππά - Ποιο πρόσωπο αντίκρισε;

Μετά από το ομαδικό ραντεβού που κανόνισε με τα κορίτσια του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς πήγε αρκετά καλά πέρα από το γεγονός πως υπήρξαν αντιδράσεις ανάμεσα στα κορίτσια για άλλη μια φορά.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο ραντεβού της Τζωρτζίνας με τον Αλέξη Παππά κατέληξε σε πίστα καρτ. Ο γοητευτικός εργένης πέρασε από τη βίλα και πήρε την κοπέλα με μια κόκκινη Ferrari, η οποία έκανε όλα τα κορίτσια να ουρλιάξουν από τον θαυμασμό τους και μετά από μια γρήγορη βόλτα έφτασαν στην πίστα για ένα… «ράλλι του έρωτα».

Ο γοητευτικός Bachelor δεν έμεινε εκεί με τις εκπλήξεις. Ένα δεύτερο καρτ μπήκε στην πίστα και τους ακολουθούσε, με την Τζωρτζίνα να αγχώνεται ότι πρόκειται για νέα κοπέλα που θα τους χαλούσε το ραντεβού.

Βέβαια, η κοπέλα, ήταν η αδερφή της παίκτριας, η Κατερίνα. Οι δυο τους τρελάθηκαν από τη χαρά τους για τη συνάντησή τους και ο Αλέξης, ενώ τους άφησε λίγο χώρο να μιλήσουν, στη συνέχεια ζήτησε από την Κατερίνα να του αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Ο ενθουσιασμός των κοριτσιών και η έκπληξη του Αλέξη Παππά

Αυτή είναι η νικήτρια του Bachelor 2 - Φωτογραφία ντοκουμέντο εκτός ριάλιτι με τον Αλέξη Παππά!

Τα γυρίσματα του «The Bachelor 2» ήδη από την πρεμιέρα του ριάλιτι βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τα τελευταία νέα να θέλουν τον Αλέξη Παππά να έχει ήδη επιλέξει τη νικήτρια.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η κυπριακή ιστοσελίδα showbiz.cyprustimes.com, με την κυκλοφορία φωτογραφίας που απεικονίζει τον Αλέξη Παππά σε τρυφερές περιπτύξεις με παίκτρια του «The Bachelor», σε λιμάνι της χώρα μας.

Πρόκειται για ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί, την 19χρονη Κύπρια Άννα Ζένιου, την οποία η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει ως νικήτρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ALPHA. Να σημειωθεί πως η ίδια στα επεισόδια που προβάλλονται φαίνεται να έχει μοναδική της αντίπαλο τη Γιώτα (δείτε εδώ τον πιο συγκλονιστικό καυγά τους), η οποία για πολλούς ήταν εκείνη που τελικά θα επιλεγόταν από τον Παππά.

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από πλευράς ALPHA;

Η νικήτρια του Bachelor 2