Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Λύγισε η Αθηνά New York - «Εγώ δεν μπορώ να κάνω αγκαλιά τη μάνα μου»

Η απρόσμενη έκπληξη της Τζωρτζίνας έφερε δάκρυα στη βίλα

The  Bachelor 2: Λύγισε η Αθηνά New York - «Εγώ δεν μπορώ να κάνω αγκαλιά τη μάνα μου»
TV24 22.10.2021 00:55
Από Ίρις Βίλα

Μπορεί ο ανταγωνισμός αλλά και οι τσακωμοί στη βίλα του The Bachelor 2 να πηγαίνουν και να έρχονται όμως τα κορίτσια απέδειξαν πως όταν συγκινούνται μπορούν να ενωθούν για καλό σκοπό. Έτσι, συγκίνηση επικράτησε στο τέλος του αποψινού επεισοδίου μετά την επιστροφή της Τζωρτζίνας από το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά.

Η υποψήφια για την καρδιά του γοητευτικού εργένη εξιστόρησε το ραντεβού της με τον Αλέξη και την έκπληξη που της έκανε, φέρνοντας στην πίστα του καρτ την αδερφή της.

Αποτέλεσμα είχε να συγκινηθούν όλα τα κορίτσια ενώ από την άλλη η Αθηνά New York είχε έναν λόγο παραπάνω να συγκινηθεί καθώς έκανε μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη καθώς ανέφερε πως η ίδια μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν θα έχει την ευκαιρία όπως οι υπόλοιπες κοπέλες να δει την μητέρα της καθώς την έχει χάσει πριν από τρία χρόνια.

Τα κλάματα των κοριτσιών στο The Bachelor 2

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα γυρνάει ο Παπαδόπουλος για τον Παππά - «Ουδέποτε ισχυρίστηκα...»

The Bachelor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Νατάσας μετά την αποχώρησή της

Share