Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Η Άννα δηλώνει στεναχωρημένη - Ποιος είναι ο λόγος;

Τι αποκάλυψε;

Big Brother 2: Η Άννα δηλώνει στεναχωρημένη - Ποιος είναι ο λόγος;
TV24 22.10.2021 01:20
Από Ίρις Βίλα

Το αποψινό επεισόδιο του Big Brother 2 δεν ξεκίνησε και με τον πιο ευχάριστο τρόπο καθώς οι παίκτες οι οποίοι είναι προς αποχώρηση ανακοινώθηκαν με αποτέλεσμα η Άννα να μην είναι και στα καλύτερά της καθώς δεν ήθελε να δει τον Μιχάλη σε αυτή τη θέση.

Όπως είναι λογικό η ίδια έχε περάσει κι από άλλο ριάλιτι και καταλαβαίνει την ψυχολογία των παικτών καθώς κρίνονται από τους τηλεθεατές για το ποιος θα συνεχίσει το ταξίδι του εκεί μέσα. Ωστόσο ένας λόγος παραπάνω είναι και γιατί έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Άραγε μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι σχέσεις μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού έχουν περάσει από 40 κύματα, τι αναμένεται να δούμε στην συνέχεια.

Η δυσαρέσκεια της Άννας με την ψηφοφορία

Αυτή ήταν η τρυφερή κίνηση του Κώστα

Μετά από τον άγριο καβγά ανάμεσα στον Στηβ και την Σύλια, ο Κώστας αποφάσισε να δείξει το ενδιαφέρον του στη νέα παίκτρια που μπήκε στο σπίτι του μεγάλου αδελφού μιας και ενθουσιάστηκε ευχάριστα.

Ο ίδιος μάζεψε λουλούδια από τον κήπο του σπιτιού προκειμένου να της τα δώσει ενώ στο δωμάτιο της επικοινωνίας αποκάλυψε χαρακτηριστικά στον Big Brother πως όλο αυτό θέλει να το πάει σιγά, σιγά.

Η Άννα μόλις αντίκρισε την συγκεκριμένη κίνηση τον ευχαρίστησε αρκετά καθώς ενθουσιάστηκε με την "ανθοδέσμη" που της έδωσε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: «Ο Παναγιώτης μόνο να σου βγάλει τα μάτια μπορεί, όχι να στα ανοίξει»

Big Brother 2: Το "καρφί" του Ισίδωρου και της Άννας για το ζευγάρι του σπιτιού

Share