Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: Άγρια κόντρα μεταξύ Ανχελίτας και Ισίδωρου

«Κατάλαβα ότι είσαι πατσαβούρα»

Big Brother 2: Άγρια κόντρα μεταξύ Ανχελίτας και Ισίδωρου
TV24 22.10.2021 01:34
Από Ίρις Βίλα

Ο Ισίδωρος Δούνης από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του Big Brother 2 έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς είναι ένας αρκετά δυναμικός χαρακτήρας ενώ δεν διστάζει να λέει πάντα την γνώμη του και να παίρνει θέση στα πράγματα όπως νομίζει εκείνος πως είναι σωστό.

Από την άλλη και η Ανχελίτα έχει έρθει σε σύγκρουση επίσης με άλλα άτομα στο σπίτι. Βέβαια, οι παρεξηγήσεις είναι ένας ακόμη παράγοντας προκειμένου να δημιουργηθούν και οι τσακωμοί. Έτσι λοιπόν το ίδιο συνέβη αυτή τη φορά μεταξύ τους.

Βέβαια, όπως είναι αναμενόμενο με τόσες προσωπικότητες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού οι ισορροπίες είναι αρκετά δύσκολο να κρατηθούν. Τελικά τι συνέβη μεταξύ τους;

Ο "τσακωμός" ανάμεσα σε Ανχελίτα - Ισίδωρο στο σπίτι του Βig Brother 2

Έξαλλη η Ανχελίτα - «Εδώ μέσα θα γίνει μακελειό»

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στο σπίτι του μεγάλου αδελφού δεν έχουν τέλος καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους αλλάζουν με το πέρασμα του καιρού.

Μετά από την ψηφοφορία, όπου υποψήφιοι προς αποχώρηση αναδείχθηκαν ο Παναγιώτης Πέτσας και ο Ισίδωρος Δούνης οι ισορροπίες άλλαξαν καθώς οι "μάσκες" έπεσαν.

Έτσι λοιπόν, στο στόχαστρο έχει μπει ο Ισίδωρος Δούνης καθώς η Ανχελίτα ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται να γίνει μακελειό με την ψηφοφορία ενώ από την άλλη αναρωτήθηκε και ανέφερε "Δεν καταλαβαίνεται τι φτυάρι έχει φύγει για την Ευδοκία από τον Ισίδωρο».

Οι δηλώσεις της Ανχελίτα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2 - Ανχελίτα για Ευδοκία: «Θα φύγουν όλοι και θα μείνει το παράσιτο εδώ;»

Big Brother 2 - Ανχελίτα: «Θα πάρω το βέτο και θα κάνω σόου»

Share