Big Brother 2 - highlights 21/10: Η άσχημα ψυχολογικά Άννα και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother 2 - highlights 21/10: Η άσχημα ψυχολογικά Άννα και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ανατροπές είχαμε στο χθεσινό 21/10 επεισόδιο του Big Brother 2. Μετά τη νίκη του βέτο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση άλλαξαν και το αποψινό live θα είναι γεμάτο με εκπλήξεις.

Τα 21/10 highlights του Big Brother 2

Η Άννα δηλώνει στεναχωρημένη - Ποιος είναι ο λόγος;

Το χθεσινό επεισόδιο δεν ξεκίνησε και με τον πιο ευχάριστο τρόπο καθώς οι παίκτες οι οποίοι είναι προς αποχώρηση ανακοινώθηκαν με αποτέλεσμα η Άννα να μην είναι και στα καλύτερά της καθώς δεν ήθελε να δει τον Μιχάλη σε αυτή τη θέση.

Όπως είναι λογικό η ίδια έχε περάσει κι από άλλο ριάλιτι και καταλαβαίνει την ψυχολογία των παικτών καθώς κρίνονται από τους τηλεθεατές για το ποιος θα συνεχίσει το ταξίδι του εκεί μέσα. Ωστόσο ένας λόγος παραπάνω είναι και γιατί έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Άραγε μιας και οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές μιας και οι σχέσεις μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδερφού έχουν περάσει από 40 κύματα, τι αναμένεται να δούμε στην συνέχεια.

Άγρια κόντρα μεταξύ Ανχελίτας και Ισίδωρου

Ο Ισίδωρος Δούνης από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του Big Brother 2 έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς είναι ένας αρκετά δυναμικός χαρακτήρας ενώ δεν διστάζει να λέει πάντα την γνώμη του και να παίρνει θέση στα πράγματα όπως νομίζει εκείνος πως είναι σωστό.

Από την άλλη και η Ανχελίτα έχει έρθει σε σύγκρουση επίσης με άλλα άτομα στο σπίτι. Βέβαια, οι παρεξηγήσεις είναι ένας ακόμη παράγοντας προκειμένου να δημιουργηθούν και οι τσακωμοί. Έτσι λοιπόν το ίδιο συνέβη αυτή τη φορά μεταξύ τους.

Βέβαια, όπως είναι αναμενόμενο με τόσες προσωπικότητες στο σπίτι του μεγάλου αδελφού οι ισορροπίες είναι αρκετά δύσκολο να κρατηθούν. Τελικά τι συνέβη μεταξύ τους;

Το βέτο και οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βέτο κέρδισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς κάτι το οποίο έφερε ανακατατάξεις γιατί μέχρι τώρα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση. Έπαψε λοιπόν να είναι πλέον υποψήφια μετά τη νίκη της κι οι υποψηφιότητες διαμορφώθηκαν ξανά.

Έτσι μετά από αυτήν την αλλαγή οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο live είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ανχελίτα.