Άσχημος χωρισμός στην Elif - «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί»

Οι σημερινές 22/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημος χωρισμός στην Elif - «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί»

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 22/10 επεισόδιο της σειράς Elif, καθώς θα δούμε ένα ζευγάρι να χωρίζει με δάκρυα στα μάτια. Θα είναι όμως οριστικό το τέλος της σχέσης τους, η ο άνδρας που έχει γίνει εφιάλτης τους θα καταφέρει να τους χωρίσει;

Οι 22/10 εξελίξεις της σειράς Elif

Η Ελίφ είναι άρρωστη αλλά θέλει να μάθει το ποίημα για τη σχολική παράσταση. Ο διευθυντής του σχολείου καλεί στο γραφείο του την Ασλί και την αναγκάζει να παραιτηθεί, μετά από αυτό που έκανε για την Ελίφ.

Η Χουμεϊρά φροντίζει να φτιάξει την κιθάρα του Λεβέντ. Όταν εκείνος τη βλέπει να είναι σαν καινούρια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η Ζουλιντέ είναι τρομοκρατημένη εξαιτίας των απειλών του Τουφάν και δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση γάμου του Σαφάκ. Η Αλέβ και ο Τουφάν καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο, που θα αναγκάσει τον Σαφάκ να βγει μια για πάντα από τη ζωή της Ζουλιντέ.

Η Ασλί δεν ξέρει πως να ανακοινώσει στην Ελίφ πως δεν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει στο σχολείο και δεν μπορεί να πάρει μέρος στη σχολική παράσταση. Όταν το μαθαίνει η Ελίφ νιώθει μεγάλη θλίψη.

Ο Σαφάκ απαιτεί μια απάντηση από τη Ζουλιντέ και εκείνη του λέει πως δεν μπορεί να τον παντρευτεί. Ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει.

Ατύχημα για τη Ζουλιντέ μετά το χωρισμό

Mετά την αρνητική απάντηση της Ζουλιντέ στην πρότασή γάμου, ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή πια. Η Αλέβ όμως, θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους και πιέζει τον Τουφάν να μάθει την αλήθεια, που κρύβουν.

Ο Τουφάν κυνηγά τη Ζουλιντέ μέχρι που ο θυμός του μετατρέπεται σε πανικό, με αποτέλεσμα κάποια ατυχή γεγονότα. Η Ζουλιντέ αντιστέκεται: «Τι κάνεις; Άφησέ με. Μάζεψε τα χέρια σου. Με πονάς. Κόφ’το! Σε σιχαίνομαι. Φύγε!» Η Ζουλιντέ έχει πει πλέον με κάθε τρόπο πως δεν θέλει τον Τουφάν. Ο Τουφάν σπρώχνει την Ζουλιντέ και αυτή χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σε γωνία και αιμορραγεί.

Λίγο αργότερα, η Ζουλιντέ βρίσκεται αναίσθητη στο μαγαζί της και αιμορραγεί από το κεφάλι. Ο Τουφάν είναι δίπλα της πανικοβλημένος. Η Αλέβ έρχεται στο μαγαζί και μαζί τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η Ζουλιντέ ανακτά τις αισθήσεις της και βλέπει τον Τουφάν και την Αλέβ δίπλα της. Πανικοβάλλεται και προσπαθεί να πει κάτι, αλλά χάνει ξανά τις αισθήσεις της.

Η Αλέβ φτάνει και κρυφά ενημερώνει τον Σαφάκ για το ατύχημα της Ζουλιντέ. Ο Εμιρχάν ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του, ενώ η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη.

Ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι και όταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεβάτι της μητέρας του.