Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τραγωδία στον Ήλιο - Η Αλίκη ομολογεί τον φόνο στον Δημήτρη

Καταιγιστικές οι σημερινές (22/10) εξελίξεις

Τραγωδία στον Ήλιο - Η Αλίκη ομολογεί τον φόνο στον Δημήτρη
TV24 22.10.2021 09:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στο σημερινό (22/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος μιας και η Αλίκη, έχοντας ξεφύγει τον κίνδυνο από το ατύχημα, αποφασίζει να ομολογήσει τον φόνο στον Δημήτρη.

Η εξέλιξη αυτή όπως μπορείτε να φανταστείτε θα έχει ολέθριες συνέπειες για το ζευγάρι - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ για το μέλλον του.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (22/10) στον Ήλιο

Η Αλίκη ξεπερνάει τον κίνδυνο απ’ το ατύχημα, αλλά αυτό δεν ησυχάζει τον Δημήτρη που οι υποψίες του για εκείνη τον βασανίζουν πια σοβαρά.

Η Αλεξάνδρα οδηγείται στη φυλακή κι η Εύα με τον Άρη αισθάνονται αβοήθητοι, περιμένοντας με αγωνία την Αλίκη να συνέλθει.

Η Ελπίδα, με μεγάλη υπομονή, προσπαθεί να βοηθήσει τον Ιάσωνα να θυμηθεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να τον βοηθήσει.

Οι προσπάθειές της αρχίζουν να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ η ίδια βασανίζεται απ’ τις δικές της μνήμες. Η Αλίκη είναι πια αποφασισμένη να ομολογήσει όλη την αλήθεια για τον φόνο Βολίδη στον Δημήτρη… Η ώρα των αποκαλύψεων και για τους δύο έχει φτάσει…

Το πρόσωπο έκπληξη που "εισβάλλει" στη σειρά θα φέρει τα πάνω κάτω

Οι εξελίξεις της σειράς «Ήλιος» του ΑΝΤ1, είναι άκρως καταιγιστικές καθώς η Αλίκη μαζί με την Αλεξάνδρα πρόκειται να συγκρουστούν μεταξύ τους για άλλη μια φορά. Άραγε τι πρόκειται να ακολουθήσει;

Μέσα σε όλα, ένα πρόσωπο το οποίο αναμένεται να "εισβάλλει" στην αγαπημένη σειρά σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, είναι ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς. Ο ίδιος είναι αρκετά επιλεκτικός όταν έχει να κάνει με πρόγραμμα στην τηλεόραση.

Σταύρος Ζάλμας

Πρόσφατα, όμως, ο ηθοποιός δέχθηκε μία ενδιαφέρουσα πρόταση και, αφού τη συζήτησε διεξοδικά, αποφάσισε να απαντήσει θετικά και να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση και, μάλιστα, στον ΑΝΤ1. Δηλαδή στον σταθμό που έχει κάνει τις περισσότερες δουλειές του, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ήλιος η

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Κόλαφος" η Ντόρα Μακρυγιάννη - «Με τσάντισε που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη...»

Ήλιος: Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε απόγνωση - Οδηγείται στη φυλακή

Share