Σ' αγαπώ μεν Αλλά (22/10): Ο Παύλος αντικρύζει ένα σημάδι της μοίρας

Φοβερές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σ' αγαπώ μεν Αλλά (22/10): Ο Παύλος αντικρύζει ένα σημάδι της μοίρας

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/10) επεισόδιο της νέας σειράς του Open, Σ' αγαπάω μεν αλλά, μιας και ο Παύλος, μετά από έναν μεγάλο καυγά του με τη Δάφνη, θα αντικρύσει μπροστά του ένα σημάδι της μοίρας.

Τι θα δούμε σήμερα (22/10) στο Σ' αγαπώ μεν Αλλά

Μια χαλασμένη πρίζα γίνεται αφορμή για να τσακωθούν η Δάφνη και ο Παύλος, μ’ εκείνη να τον κατηγορεί πως γκρινιάζει συνεχώς.

Προσπαθώντας να τη φτιάξει, τον χτυπάει το ρεύμα και, όταν συνέρχεται, αποφασίζει πως το γεγονός αυτό ήταν σημάδι της μοίρας. Ένας νέος Παύλος κάνει την εμφάνισή του, ο οποίος δέχεται τα πάντα με χαμόγελο, κάνει τα χατίρια όλων και έχει μόνιμα ένα καλό λόγο.

Γρήγορα όμως, η Δάφνη συνειδητοποιεί πως η μεταστροφή του δε θα τους βγει σε καλό, αφού όταν στην υπόθεση μπλέκεται ένα σπασμένο κινητό, η Νίνα, ο Οδυσσέας και ένα καινούριο τρεντ από την Κίνα, αρχίζει να μετράει απώλειες. Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς (22/10).

Η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Open νέα σειρά

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα. Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».

Τον Παύλο και την Δάφνη υποδύονται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Ακόμα παίζουν οι ηθοποιοί Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Ανδριανού.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» για λογαριασμό του OPEN.

Σ’ αγαπάω μεν αλλά Open