The Bachelor 2: Το ατομικό ραντεβού της Έλενας και το μασάζ που "τάραξε" τον Αλέξη Παππά

«Η καρδιά σου αξίζει τα καλύτερα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Το ατομικό ραντεβού της Έλενας και το μασάζ που

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, από τα πρώτα κιόλας λεπτά επιβεβαιωθήκαμε πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο καθώς όλες οι παίκτριες θέλουν να φτάσουν στον τελικό τους στόχο όπου δεν θα μπορούσε να ήταν ο Αλέξης Παππάς.

Μεταξύ άλλων ο Bachelor κάλεσε την Έλενα σε ένα ατομικό ραντεβού καθώς οι δυο τους εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν έρθει τόσο κοντά αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες άλλη είναι εκείνη η οποία φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τα μάτια του.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να του χαρίσει ένα μασάζ προκειμένου να τον ξεκουράσει αλλά και να τον "μαγέψει". Βέβαια η Έλενα δεν έφυγε με άδεια χέρια αφού μαζί της πήρε και το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Το μασάζ και το τριαντάφυλλο της Έλενας

Αρνήθηκε να αποκαλύψει στον Αλέξη το πρόβλημα υγείας της η Έλενα

Κατά τη διάρκεια του καυγά της με τη Φαίη στο σημερινό (8/10) επεισόδιο του The Bachelor 2, η Έλενα αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανένα κορίτσι μέσα στη βίλα.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Αλέξης Παππάς επέλεξε την Έλενα για ατομικό ραντεβού και επί τη ευκαιρία τη ρώτησε για το πρόβλημα υγείας.

Η Έλενα του εξήγησε πως προτιμά να το κρατήσει για τον εαυτό και ο Αλέξης το σεβάστηκε καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα.