The Bachelor 2: Σκηνή ζηλοτυπίας από την Αθηνά New York για το κραγιόν της Ιωάννας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Σκηνή ζηλοτυπίας από την Αθηνά New York για το κραγιόν της Ιωάννας

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια η Αθηνά New York είναι μια από τις κοπέλες στην βίλα που κάνει τα πάντα προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά καθώς η ίδια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στα υπόλοιπα κορίτσια πως έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται.

Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά η ίδια δεν δίστασε να διακόψει την τρυφερή στιγμή του Αλέξη Παππά με την Ιωάννα καθώς έκανε σκηνή στον Αλέξη για το... κραγιόν της Ιωάννας.

Τελικά μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Άραγε ποια θα είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος;

Η σκηνή της Αθηνάς για τον Αλέξη Παππά

«Αρχίζω να έχω έντονα συναισθήματα για την Αθηνά New York»

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 ήταν άκρως απολαυστικό καθώς οι εξελίξεις για άλλη μια φορά δεν είχα τέλος. Όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια καλά κρατεί μιας και ο στόχος για όλες είναι ο ίδιος, αφού θέλουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά.

Μετά από την ευχάριστη έκπληξη του Bachelor στην βίλα των κοριτσιών, ήρθε και το ατομικό ραντεβού με την Ιωάννα. Μέσα σε όλα η "περιπέτεια" δεν τελείωσε εκεί αφού ήρθε και η μεγάλη πρόκληση σε ένα ακόμη ραντεβού. Βέβαια, αν και ήταν ομαδικό οι κοπέλες το ευχαριστήθηκαν.

Στο τέλος όμως μόνο μια θα κατάφερνε να έρθει πιο κοντά με τον Αλέξη. Έτσι, αφού τραγούδησαν πρώτα αυτό που είχαν ετοιμάσει για τα μάτια του Αλέξη Παππά, ο ίδιος ανακοίνωσε ποια θα ήταν η παίκτρια θα έβγαινε μαζί του. Εκείνη που έφτασε στην πηγή και ήπιε νερό ήταν η Αθηνά New York.