Big Brother 2: Στηβ σε Ανχελίτα «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη»

Έμεινε "κάγκελο" στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Στηβ σε Ανχελίτα «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη»

Στο αποψινό live 22/10 του Big Brother 2 ο αποψινός καλεσμένος ήταν ο Στηβ Μιλάτος ο οποίος για άλλη μια φορά έχει την ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις στο σπίτι μαζί με την Νάταλι Κάκκαβα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όπως είδαμε στην Α' μετάδοση, η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη Πέτσα είχαν έναν διαπληκτισμό μεταξύ τους καθώς της άρεσε η στάση που κράτησε ο αγαπημένος της απέναντι στην Ευδοκία καθώς παρά την συγγνώμη της όπως φαίνεται δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί της.

Από την άλλη ο Στηβ Μιλάτος μόλις αντίκρισε την Ανχελίτα δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη» καθώς θεωρεί ότι "βασανίζει κατά κάποιον τρόπο τον φίλο του. Η ίδια όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησε γιατί το λέει αυτό.

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου στην Ανχελίτα

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού του Big Brother

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…