The Bachelor 2 - highlights 22/10: Το αισθησιακό μασάζ του Παππά και η παίκτρια που έστειλε σπίτι της

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 22/10: Το αισθησιακό μασάζ του Παππά και η παίκτρια που έστειλε σπίτι της

Όσο τα επεισόδιο του The Bachelor 2 προχωρούν, τόσο οι κοπέλες λιγοστεύουν και ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος. Χθες 22/10 ο Αλέξης Παππάς. έστειλε σπίτι της μια κοπέλα, με την οποία δεν είχε έρθει τόσο κοντά.

Τα 22/10 highlights του The Bachelor 2

Άναυδος έμεινε ο Αλέξης Παππάς με τα παράπονα της Λένας

Οι εξελίξεις στη βίλα του The Bachelor 2 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Έτσι λοιπόν στο αποψινό το οποίο προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, η Λένα είπε τα δικά της παράπονα στον Αλέξη Παππά.

Εκείνη πριν προλάβουν να καθίσουν, άρχισε να του μιλά για την Αθηνά NY και να την κατηγορεί ότι της μιλάει άσχημα. «Είχα πρόβλημα με την Αθηνά New York κι όταν είχα παίξει μαζί σας, παρεξηγήθηκε, μου είπε ότι είμαι αγενής και δεν ντρέπομαι. Και σε άλλες φάσεις μου έχει μιλήσει άσχημα και με είχε προσβάλει.

Συν τοις άλλοις είχα πρόβλημα και με την Ιωάννα και δεν θα ανεχτώ ποτέ τέτοια συμπεριφορά», του είπε χαρακτηριστικά, με τον ίδιο να μην πιστεύει σε αυτά που ακούει.

Όταν η Λένα επέστρεψε στο σπίτι τα δύο κορίτσια έπιασαν κουβέντα, με την Αθηνά να τονίζει ότι η συμπαίκτριά της δεν έχει καλή ψυχή, γεγονός που έχει δει ο Αλέξης Παππάς.

«Κάθε μέρα μου φωνάζεις και με κοροϊδεύεις για τα μπούτια μου μπροστά σε όλους», είπε χαρακτηριστικά στη Λένα η οποία απάντησε: «Δεν έχω πει τίποτα και σε κανέναν για εσένα. Αν αισθάνεσαι κόμπλεξ επειδή έχω έρθει κοντά με τον Αλέξη είναι δικό σου πρόβλημα».

Το ατομικό ραντεβού της Έλενας και το μασάζ που "τάραξε" τον Αλέξη Παππά

Aπό τα πρώτα κιόλας λεπτά επιβεβαιωθήκαμε πως ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο καθώς όλες οι παίκτριες θέλουν να φτάσουν στον τελικό τους στόχο όπου δεν θα μπορούσε να ήταν ο Αλέξης Παππάς.

Μεταξύ άλλων ο Bachelor κάλεσε την Έλενα σε ένα ατομικό ραντεβού καθώς οι δυο τους εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν έρθει τόσο κοντά αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες άλλη είναι εκείνη η οποία φαίνεται πως έχει κερδίσει για τα καλά τα μάτια του.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να του χαρίσει ένα μασάζ προκειμένου να τον ξεκουράσει αλλά και να τον "μαγέψει". Βέβαια η Έλενα δεν έφυγε με άδεια χέρια αφού μαζί της πήρε και το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Σκηνή ζηλοτυπίας από την Αθηνά New York για το κραγιόν της Ιωάννας

Όπως έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια η Αθηνά New York είναι μια από τις κοπέλες στην βίλα που κάνει τα πάντα προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά καθώς η ίδια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά στα υπόλοιπα κορίτσια πως έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται.

Έτσι λοιπόν για ακόμη μια φορά η ίδια δεν δίστασε να διακόψει την τρυφερή στιγμή του Αλέξη Παππά με την Ιωάννα καθώς έκανε σκηνή στον Αλέξη για το... κραγιόν της Ιωάννας.

Τελικά μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Άραγε ποια θα είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος;

Αυτή η κοπέλα αποχώρησε από τη βίλα

Μια ακόμη αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο (22/10) επεισόδιο του “The Bachelor”. Ο Αλέξης Παππάς ανακοίνωσε την κοπέλα που θα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της.

Μετά από πολλές συζητήσεις, τετ α τετ, φιλιά και κλάματα, ο γοητευτικός εργένης στάθηκε απέναντι από τα κορίτσια, με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα και άρχισε να τα μοιράζει.

Η Άννα πήρε το πρώτο τριαντάφυλλο και ακολούθησαν οι Νικόλ, Αθηνά, Ντίνα, Ιωάννα, Ιζαμπέλα, Λένα, Γιώτα. Η Σταύη ήταν εκείνη που δεν πήρε τελικά τριαντάφυλλο. «Εκείνος χάνει. Δεν πειράζει Αλέξη, η ζωή συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Αποχώρηση Σταύης από το The Bachelor 2