Τραγικές στιγμές στην Elif - «Ζουλιντέ άνοιξε τα μάτια σου»

Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές στην Elif - «Ζουλιντέ άνοιξε τα μάτια σου»

Στην Elif, η Ζουλιντέ, μετά από ένα ατύχημα, καταλήγει στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και το γεγονός προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό από τον Εμιρχάν, αλλά η Αλέβ φροντίζει να πληγώσει το μικρό παιδί. Η Ασλί συναντάει τον Κερέμ στην εταιρεία του, αλλά μια παρεξήγηση δημιουργεί ένταση μεταξύ τους.

Από το Tv24

Τι συμβαίνει με την Ζουλιντέ στην Elif

Μετά την αρνητική απάντηση της Ζουλιντέ στην πρότασή γάμου - δείτε εδώ τι είπε - , ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή πια, ενώ η μητέρα του τον πιέζει να της πει τι του συμβαίνει. Η Αλέβ όμως θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη και στριμώχνει τον Τουφάν να μάθει την αλήθεια: «Δεν μίλησαν σήμερα το πρωί που συναντήθηκαν! Ξέρεις τι έχει γίνει; Της μίλησες; Τι έκανες;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος της κρύβει πως απείλησε την πρώην γυναίκα του.

Την ίδια ώρα στην έπαυλη, η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ από την άλλη ζηλεύουν τη Ματσιντέ, η οποία δίνει υποτροφίες σε άπορα κορίτσια για να σπουδάσουν. Η Ελίφ είναι θλιμμένη καθώς δεν μπορεί να πάει στο σχολείο και κατηγορεί τον εαυτό της. Από την άλλη, η Ασλί λυπάται πραγματικά για την Ελίφ και όταν ανακαλύπτει τυχαία τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ, παλεύει σκληρά για να επικοινωνήσει μαζί της και να εξασφαλίσει αυτή την υποτροφία για το μικρό κορίτσι.

Ο Κερέμ είναι πολύ απασχολημένος με τις υποθέσεις της εταιρείας και κανονίζει μια μυστική συνάντηση, μιας και δεν θέλει να το μάθει η Ράνα και ζητάει σχετικά τη βοήθεια του Μαχίρ. Εκείνος, όμως καταστρώνει τα δικά του άσχημα σχέδια εναντίον του Κερέμ και φροντίζει η Ράνα να μάθει για τη σύσκεψη. Ο Τουφάν εμφανίζεται στο μαγαζί της Ζουλιντέ και προσπαθεί να τη στριμώξει για να τη βιάσει. Εκείνη παλεύει να φύγει μακριά του, εκείνος τη σπρώχνει και η κοπέλα πέφτει και χτυπάει το κεφάλι της.

Elif Ζουλιντέ νοσοκομείο

Εκείνος τρομάζει και πάει κοντά της: «Ζουλιντέ, άνοιξε τα μάτια σου σε παρακαλώ», της λέει και εκείνη τη στιγμή μπαίνει η Αλέβ μέσα και βλέπει τη σκηνή: «Τι της έκανες; Πρέπει να την πάμε στο νοσοκομείο», του φωνάζει. Εν τω μεταξύ, η Μελέκ είναι ενθουσιασμένη επειδή ένας αρτοποιός δείχνει ενδιαφέρον για να αγοράσει τα μπισκότα της…

Η Λεμάν «δένεται» με τον Εμιρχάν

Η Ασλί επισκέπτεται τη Ματσιντέ για να την πείσει να υποστηρίξει την Ελίφ και να μπορέσει να συνεχίσει το σχολείο. Της εξηγεί πόσο πολύ θέλει η μικρή να σπουδάσει και πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Είναι μια τέλεια υποψήφια για να υποστηρίξει. Η Ματσιντέ συμφωνεί και ζητάει από το ίδρυμα να δώσουν μια τελευταία υποτροφία σε μία ακόμα μαθήτρια που το έχει ανάγκη, ενώ ζητάει από την Ασλί να τους παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Η Ελίφ χαρίζει τα σχολικά της είδη στη συμμαθήτριά της Ναζλί με δάκρυα στα μάτια: «Δεν θα μπορέσω να πάω ξανά σχολείο και δεν μου χρειάζονται, οπότε σου τα χαρίζω», της λέει. Η Μελέκ νιώθει απαίσια και δεν ξέρει πώς να βοηθήσει την κόρη της να ξαναβρεί το κέφι της. Η Ζουλιντέ, στο νοσοκομείο, ανακτά τις αισθήσεις της και βλέπει τον Τουφάν και την Αλέβ δίπλα της. Πανικοβάλλεται και προσπαθεί να πει κάτι αλλά χάνει ξανά τις αισθήσεις της πριν πει την αλήθεια για τον πρώην άντρα της.

Την ίδια ώρα, ο Εμιρχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα του δεν έχει επιστρέψει σπίτι και πηγαίνει στο μαγαζί για να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί συναντά τον Σαφάκ, ο οποίος έχει πάει να δει τη Ζουλιντέ. Ομως εκείνη δεν είναι εκεί. Η Αλέβ φτάνει και προσπαθεί να πει με διακριτικό τρόπο ότι η Ζουλιντέ είναι τραυματισμένη. Ο Σαφάκ στέλνει τον Εμιρχάν στο σπίτι του για να τον φροντίσει η Λεμάν και εκείνος κατευθύνεται στο νοσοκομείο. «Τι κάνεις εδώ εσύ;», τον ρωτάει η Λεμάν και ο μικρός λέει πως τον έστειλε ο Σαφάκ.

Η Αλέβ φτάνει εκεί και της λέει: «Η Ζουλιντέ είναι στο νοσοκομείο», και η Λεμάν λυπάται: «Μακάρι να γίνει καλά, κρίμα είναι, έχει και ένα μικρό παιδί. Εσύ όμως κοίτα να μην πεις τίποτα στον Εμιρχάν», και στη συνέχεια φροντίζει τον μικρό. Ο Εμιρχάν ρωτάει συνεχώς για τη μητέρα του και η Αλέβ εκνευρισμένη του λέει την αλήθεια και εκείνος ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν τρέχει, τον αγκαλιάζει και προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη και ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι.

Οταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Αλέβ καταλαβαίνει ότι ο Σαφάκ είδε τον Τουφάν μαζί με τη Ζουλιντέ και χαίρεται γι’ αυτό. Ο δάσκαλος νιώθει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα βλέπει τον Εμιρχάν, ο οποίος τον ικετεύει να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεβάτι της μητέρας του.