J2US: Η εντυπωσιακή είσοδος της Κατερίνας Καινούργιου - Δεμένη στη σκηνή του σόου

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Η εντυπωσιακή είσοδος της Κατερίνας Καινούργιου -  Δεμένη στη σκηνή του σόου

το “Just the 2 of us” επέστρεψε με ένα ακόμα live μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Στην έναρξη του λαμπερού σόου τραγουδιού ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη σκηνή σαν άλλος «Λατίνος εραστής» και τραγούδησε “Τσίκα τσίκα Just”.

Ο παρουσιαστής του Alpha άνοιξε την βραδιά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ενώ αμέσως θέλησε να καλησπερίσει την Κατερίνα Καινούργιου. Να τονίσουμε πως μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Στικούδη από το green room για τη γέννηση του μωρού της, τη θέση της έχει πάρει προσωρινά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μπήκε δεμένη στη σκηνή του σόου με τον Νίκο Κοκλώνη να αναφέρει πως την είχε προειδοποιήσει για την επιθυμία του να τραγουδήσει μόνος του και σε αυτή την έναρξη.

Η εντυπωσιακή είσοδος της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US

Πανικός με το ντουέτο Κοκλώνη - Καινούργιου

Μετά το επιτυχημένο "Κοκορίκο", η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκαν στο αποψινό (16/10) live του J2US με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό ντούετο.

Η παρουσιάστρια που έχει αναλάβει για απόψε την παρουσίαση στο Green room, στη θέση της Κατερίνας Στικούδη ερμήνευσε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη το «Λένε τόσα για μας» του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου.

Μάλιστα, αυτούς που τους βοήθησε ήταν ο Νίκος Κοκλώνης, με την Κατερίνα κατά την διάρκεια των προβών να σχολιάζει: «πάλι θα ξεφτιλιστώ».

Η ίδια, στο τέλος του τραγουδιού, αποκάλυψε ότι ο Θέμης Μάλλης την έχει συμβουλεύσει να μην τραγουδάει καθώς είναι... «ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει».