J2US: Ποιο μυστικό μαρτύρησε ο παρουσιαστής για την Κατερίνα Λιόλιου;

«Αυτό που έκανες ήταν αλχημείες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ποιο μυστικό μαρτύρησε ο παρουσιαστής για την Κατερίνα Λιόλιου;

Στο αποψινό live ΤΟΥ J2US μετά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κέλλυ Κελεκίδου η οποίοι δεν "εντυπωσίασαν" φαίνεται πως άλλες διαθέσεις είχε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου καθώς έδειξαν να χαίρονται με την ψυχή το act που τους ανατέθηκε.

Ντυμένες ασορτί δέχτηκαν τα θετικά σχόλια πρώτα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία βέβαια αν και βρήκε πολύ καλή την Αλεξάνδρα, τόνισε ότι αυτή τη φορά η Κατερίνα έκλεψε την παράσταση «Ήσουν τόσο εξαιρετική που σχεδόν σαν να αδικήθηκε η Αλεξάνδρα που ήταν καλή αλλά αμήχανη».

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης πρόδωσε ένα μυστικό αμέσως μετά και συγκεκριμένα ότι η Κατερίνα Λιόλιου αν και θα βρίσκεται σε σχήμα στη Θεσσαλονίκη, δεν θα εγκαταλείψει το σόου, γιατί περνά καλά και το απολαμβάνει.

Η εμφάνιση της Λιόλιο - Παναγιώταρου στο J2US

"Φωτιά" στη σκηνή έβαλαν Λιόλιου και Παναγιώταρου - «Σαν να βγήκατε από το Moulin Rouge»

Κυριολεκτικά "φωτιά" στην σκηνή έβαλαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου στο αποψινό (16/10) live του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να τους αναθέτει το Moulin Rouge.

Οι δύο γυναίκες επέλεξαν να είναι ντυμμένες στα κόκκινα και δεν εντυπωσίασαν μόνο με την σέξι εμφάνιση τους αλλά και με τις φωνητικές τους ικανότητες.

«Ήσασταν εξαιρετικές, πολύ καλές», είπε ο Σταμάτης Φασουλής ενώ η Δέσποινα Βανδη τόνισε «Καμαρώνω τα κορίτσια, ήταν η πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση μέχρι σήμερα. Σαν να βγήκατε από το Moulin Rouge»!

Μάλιστα, πήραν και τα πρώτα 10αρια! Φωτιά έβαλε στο μεταξύ και η Κατερίνα Καινούργιου με την εμφάνισή της!