J2US: «Αθώα άφωνος» ο Τζέιμς Καφετζής - Ποιος του έβαλε 9 «έτσι για την τρέλα»;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: «Αθώα άφωνος» ο Τζέιμς Καφετζής - Ποιος του έβαλε 9 «έτσι για την τρέλα»;

Στο 5ο live του J2US εμφανίστηκε στην σκηνή ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος δεν κατόρθωσε να πατήσει γερά στις γραμμές του πενταγράμμου. Μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγούδησαν το «Ξημερώματα».

Αφού έπαθε ένα μίνι «κοκομπλόκο» και αποκάλεσε «Γιώργο» τον οικοδεσπότη ο Τζέιμς δεν έδειξε να στενοχωριέται που δεν τα πήγε και τα τόσο καλά αφού σημασία για εκείνον έχει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου.

Οι κριτικές έπεσαν σαν «πέλεκυς» με τον πιο αυστηρό από όλους τον Σταμάτη Φασουλή. «Δεν ήταν τραγούδι, ήταν θρήνος. Χειρότερα δεν μπορούσες» του είπε θέλοντας να είναι αντικειμενικός.

Όμως, η τεράστια ανατροπή ήρθε στο τέλος με ένα 9άρι που έπεσε σαν «κεραμίδα» στη βαθμολογία. «Έτσι, για την τρέλα» φώναξε Μαρία Μπακοδήμου.

Η εμφάνιση Παπαδοπούλου - Καφετζή στο J2US

J2US: Έντονο φλερτ στα παρασκήνια ανάμεσα σε διαγωνιζόμενους

Ένα έντονο φλερτ φαίνεται πως έχει ξεκινήσει στα παρασκήνια του J2US, ανάμεσα σε δυο αντίπαλους διαγωνιζόμενους. Οι φήμες έχουν ξεσπάσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ακόμη μέχρι και σήμερα, κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει. Το αντίθετο βέβαια το διαψεύδουν γελώντας.

Όπου ωστόσο υπάρχει καπνός, λένε πως υπάρχει και φωτιά. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι πολύ νωρίς να μιλούν για σχέση δημόσια, καθώς όλα είναι πολύ "φρέσκα" ανάμεσα τους.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή που χώρισε πρόσφατα (φωτογραφίες της πρώην του) και την Ελένη Βουλγαράκη. Οι δυο τους έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντά και πολλά είναι τα "καρφιά" μπροστά στις κάμερες για την σχέση τους.

J2US Τζέιμς Καφετζής Ελένη Βουλγαράκη