J2US: "Κατακεραύνωσε" ο Σταμάτης Φασουλής on air την Σάσα Σταμάτη - «Σκάσε λίγο»

«Αν έλεγα εγώ το σκάσε στην τηλεόραση θα με είχαν λιθοβολήσει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US:

Οι εκπλήξεις στο 5ο live του J2US δεν έχουν τέλος καθώς ο παρουσιαστής του μουσικού show εμφανίστηκε στο πλατό ως «Λατίνος εραστής» με αποτέλεσμα τόσο η κριτική επιτροπή όσο και οι χρήστες του Twitter αλλά και οι τηλεθεατές να τα "χάσουν".

Ανάμεσα στα ζευγάρια που εμφανίστηκαν ήταν και η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμο Αδαμαντίδη όπου τραγούδησαν «Τα ματόκλαδα σου λάμπουν». Η πληθωρική προσωπικότητα της δημοσιογράφου, ωστόσο, έκανε τον Σταμάτη Φασουλή να ξεσπάσει κατά την κριτική του.

«Σταμάτη, είσαι πάντα ξινισμένος όταν με βλέπεις» πρόλαβε να πει η Σάσα Σταμάτη για να προδιαθέσει όμορφα τον κριτή της. Ειδικότερα, αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης και κριτής του μουσικού σόου του Alpha τόνισε πως «είσαι υπέροχη, είσαι πολύ ωραία είσαι κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς σε διάφορες εξυπνάδες που λες.

Γιατί αγάπη μου; Γιατί λες τόσες εξυπνάδες; Άσε να ακούσεις. και τους άλλους που λένε Είναι η πρώτη φορά που τραγούδησες ωραία το τραγούδι, είναι ένα σπάνιο τραγούδι, δεν έκανες παραφωνίες πολλές τουλάχιστον. Πρώτη φορά σε είδαμε να τραγουδάς. Μην θες να πεις και εξυπνάδες. Στάσου εκεί όπως είσαι, δωρική».

Η Σάσα Σταμάτη δεν έπαψε να προσπαθεί να τον διακόψει με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Φασουλής να μην κρατηθεί και να αναφωνήσει «σκάσε».

Η εμφάνιση Σάσας Σταμάτη - Θέμου Αδαμαντίδη

J2US: Η έκπληξη της παραγωγής στην Σάσα και την Πηγή για τα γενέθλιά τους

Γενέθλια είχαν η Σάσα Σταμάτη και η Πηγή Δεβετζή και φυσικά τα γιόρτασαν μαζί με όλους στο αποψινό (2/10) live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης μάλιστα και η παραγωγή ετοίμασαν για τις δύο γυναίκες μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, μετά την ερμηνεία της Πηγής και την αφιέρωση που έκανε ο παρουσιαστής στον... πρώην σύντροφό του, ο ίδιος φώναξε και την Σάσα στη σκηνή και μετά από λίγο εμφανίστηκαν δύο τεράστιες τούρτες.

Φυσικά, οι ευχές και τα τραγούδια που ακολούθησαν ήταν πολλά.