The Voice - highlights 23/10: Η "τρελαμένη" Παπαρίζου και οι ωτοασπίδες του Λιανού

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 23/10: Η

Απολαυστικό ήταν και το χθεσινό 23/10 επεισόδιο του The Voice με τους τέσσερις κριτές να χαρίζουν πολύ γέλιο στους τηλεθεατές. Πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά ο Πάνος Μουζουράκη, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου.

Τα 23/10 highlights του The Voice

Mητέρα του διαγωνιζόμενου έδωσε ωτοασπίδες στον Λιανό

Ένα πρωτότυπο δώρο δέχθηκε ο Γιώργος Λιανός από τα χέρια της μητέρας διαγωνιζόμενου καθώς εκείνη… ήξερε πολύ καλά τον γιο της και τι θα άκουγαν επί σκηνής.

Λίγο πριν ο παίκτης ανέβει στη σκηνή η μητέρα του που βρισκόταν στα παρασκήνια παραδέχθηκε πως «όχι, δεν τραγουδάω και γω. Δεν ήταν αυτό το όνειρο μου, Γιωργάκη μου, όχι, όχι, όχι… Καμία σχέση, όχι, όχι.«Γιωργάκη, να σου δώσω κάτι πριν πάει ο Γιάννης στη σκηνή; Είναι ωτοασπίδες! Καλύτερα να καλύψεις τα αυτάκια σου! Όσο για την κριτική επιτροπή, κουράγιο» τόνισε.

Ωστόσο, ο Γιάννης Παυλόπουλος κατόρθωσε να κερδίσει τους coaches! Θα καταφέρει όμως να φτάσει τελικό, που γνωρίζουμε πότε θα γίνει;

Το παράπονο του Μουζουράκη και το... ραπάρισμα

Η ήττα του Πάνου Μουζουράκη από τον Σάκη Ρουβά στη διεκδίκηση παίκτη, έκανε τον πρώτο να ραπάρει για να εκφράσει το παράπονό του. Έτσι ανέβηκε στη σκηνή και ζήτησε από τους μουσικούς να παίξουν ένα πολύ συγκινητικό ήχο.

«Έχασα πάλι από τον Σάκη, στην τούρτα αυτό το κερασάκι, πονάει δεν είναι γλυκό, να χάνω πάντα εγώ...» ήταν μερικοί από τους στίχους που αυτοσχεδίασε επί τόπου ο τραγουδιστής, θέλοντας να περάσει το μήνυμά του.

Η Έλενα Παπαρίζου σηκώθηκε σηκώθηκε από τη θέση “Θα τρελαθώ”

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκε στη σκηνή του σόου ήταν ο Άρης Κολοβός, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «Remember me» και παρόλο που τρεις από τους κριτές γύρισαν τις καρέκλες τους, τελικά εκείνος επέλεξε την Έλενα Παπαρίζου.

Ο Πάνος Μουζουράκης τότε τον προκάλεσε να πει μερικά τραγούδια τους, καθώς ανέφερε πως δεν θα μπορούσε να πάει στη δική του ομάδα αφού δεν ξέρει τα κομμάτια που έχει ερμηνεύσει.

«Θα τρελαθώ! Ποτέ δεν ξέρω τι γίνεται εδώ πέρα στο The Voice. Και το πιο απρόοπτο πάντα βέβαια, κυρίες και κύριοι, είναι ο Πάνος Μουζουράκης. Από που τα βγάζει; Αναρωτιέμαι! Έχω ρωτήσει πολλές φορές από ποια πηγή πίνει νερό. Μήπως πάω και γω», είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα που δεν το περίμενε.