Κομάντα και Δράκοι: Τραυματισμένη και εγκλωβισμένη η Ίρις - Δύσκολες ώρες

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι: Τραυματισμένη και εγκλωβισμένη η Ίρις - Δύσκολες ώρες

Συγκλονιστικό είναι και το σημερινό 24/10 επεισόδιο της σειράς Κομάντα και Δράκοι, καθώς όλοι μπλέκονται σε περίεργες καταστάσεις. Ανάμεσα τους, η Ίρις βρίσκεται εγκλωβισμένη και τραυματισμένη και φωνάζει για βοήθεια, ευελπιστώντας ότι κάποιος θα την ακούσει.

Οι σημερινές 24/10 εξελίξεις στην σειρά Κομάντα και Δράκοι

Επεισόδιο 5 - Τίτλος Επεισοδίου: «12 Ιουλίου»

Τα Κομάντα επισκέπτονται τη γιαγιά της Λουλούς, Λουλουδιά, που τους εξιστορεί το παρελθόν του Ντόντου και της μητέρας του. Τους μιλάει επίσης για το μακελειό του Άη-Γιώργη, όπου δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν λόγω μιας παλιάς βεντέτας, και τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από το βουνό. Εγκλωβισμένη στα δαιδαλώδη ανοίγματα της σπηλιάς, τραυματισμένη και μόνη στο σκοτάδι, η Ίρις κάνει μια σειρά ανακαλύψεων…

Την ίδια νύχτα, ο Μπάμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και αποπροσανατολισμένος σε ένα χωράφι. Σοκαρισμένη από το περιστατικό με το όπλο και ανήσυχη, μήπως το μάθει ο πατέρας της, η Ναυσικά έρχεται πιο κοντά με τον Νεκτάριο, ο οποίος έχει αρχίσει να μπλέκεται στις «σκοτεινές» ενέργειες των Δράκων. Ο Δρακο-Μιχάλης ετοιμάζει το σχέδιο παραλαβής των λύτρων για την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ.

Στη συνέχεια, καλοπιάνει τον Ντόντο για να τον βοηθήσει στα σχέδιά του, πείθοντάς τον ότι η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη, κάτι που δεν είναι αλήθεια. Ακολουθώντας τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος προκαλεί black out στο λούνα παρκ, αλλά η εμφάνιση του επιθεωρητή Αναστασάκη με μια ομάδα αστυνομικών τινάζει την παράδοση των λύτρων στον αέρα. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό: σε 4 μέρες είναι η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Άη-Γιώργη.

Να σημειώσουμε πως στην σειρά πρωταγωνιστεί και ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή.

Ποιος είναι ο ΑΜΕΑ ηθοποιός Ντόντο - Η ηλικία και οι σπουδές του

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το βράδυ της Τετάρτης 23/9. Οι τηλεθεατές φάνηκε να ξετρελάθηκαν αλλά ένα πρόσωπο έκλεψε για τα καλά την παράσταση.

Η ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη ή κοινώς «Ντόντο» αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Ο Ντόντο, είναι ένα παράξενο αγόρι αλλά με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Κομάντα και Δράκοι - Ποιος είναι ο Ντόντο

Ο 26χρονος παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, ξεχώρισε με το χάρισμά του. Μάλιστα, ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Έτσι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας.

Τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».

Κοκογιαννάκης - Ηθοποιός στην σειρά Κουμάντα και Δράκοι