Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Πρόσωπο έκπληξη θα διεκδικήσει την Ιουλία μετά από τον χωρισμό της με τον Στάθη

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Πρόσωπο έκπληξη θα διεκδικήσει την Ιουλία μετά από τον χωρισμό της με τον Στάθη

Η νέα σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» φαίνεται πως έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές.

Σύμφωνα με το Tv O’Clock ο Στάθης και η Ιουλία συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και αποφασίζουν να χωρίσουν. Παράλληλα, ένας νέος άνδρας μπαίνει στη ζωή της Ιουλίας και την διεκδικεί.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της «Γη της Ελιάς»

Ο Στάθης και η Ιουλία, αφού αραίωσαν για λίγο καιρό τα παράνομα ραντεβού τους, για να µην κινήσουν περαιτέρω τις υποψίες των κοντινών τους ανθρώπων, συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται πια σε αδιέξοδο.

Κάποιες ραγδαίες εξελίξεις, μάλιστα, αναγκάζουν τον Στάθη και την Ιουλία να διακόψουν τη σχέση τους ώστε να µη μαθευτεί σε ολόκληρη τη Μάνη και έχουν να αντιμετωπίσουν ανάμεσα σε άλλα και τα σχόλια.

Έκτοτε, λοιπόν, και οι δύο είναι στενοχωρημένοι από τον χωρισμό τους, ενώ, όπως θα δούμε προσεχώς, ένας νέος άντρας μπαίνει στη ζωή της Ιουλίας.

Αναφερόμαστε στον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος, πρόσφατα, ήρθε σε επαφή µε την όμορφη γυναίκα για να της εκδώσει νέα ταυτότητα και γοητεύτηκε ιδιαίτερα από την παρουσία της. Ο ίδιος, μετά τη γνωριμία τους, αποφασίζει να τη διεκδικήσει µε κάθε τρόπο.

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 24/10 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Η Γη της Ελιάς. Αποκαλύψεις θα γίνουν σχεδόν σε όλα τα γεγονότα, ενώ, ο Λυκούρκος θα έχει και μια αιφνίδια επίσκεψη.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Ο Δημήτρης παραδέχεται στην Άννα ότι αυτός της έκλεψε τα χρήματα κι εκείνη τον απειλεί ότι δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος βρίσκουν δικαιολογίες και πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά απ’ όλους και όλα. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο και την Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά τις Μυρτάλης - η οποία θα δούμε πως θα περάσει σε κατά μέτωπο επίθεση.

Η Ευτυχία συνεχίζει να «κάνει νερά» στον Αποστόλη κι αυτός γίνεται έξαλλος, και της ζητά να χωρίσουν.

Η Αντιγόνη φέρνει τη Μυρτάλη σε δύσκολη θέση όταν της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι. Η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη μέσα στο σπίτι του Αποστόλη και εκδίδει ένταλμα σύλληψης. Ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανοίγουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα και έναν περίεργο χάρτη. Ο Λυκούργος δέχεται αιφνίδια επίσκεψη από την κόρη του, την Ισμήνη, η οποία του ανακοινώνει ότι μετακομίζει στην Αρεόπολη για πάντα, καθώς χώρισε με τον άντρα της.