DWTS: "Άφωνη" έμεινε η Βίκυ Καγιά με την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού - «Το αγγελικό προσωπάκι μεταμορφώθηκε σε...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS:

Πριν από λίγο το DWTS ξεκίνησε και πάλι μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες στην συχνότητα του STAR όπου την πρώτη καλησπέρα είπε η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή. Στο αποψινό live το οποίο είναι και το δεύτερο, θα υπάρξει και μια αποχώρηση.

Μεταξύ άλλων την αρχή έκανε η Έλενα Τσαγκρινού με τον Βλαντιμίρ Μορότσκο. Η ίδια μπορεί να έκανε ένα λαθάκι, όπως είπε η ίδια ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε το πότε έγινε. Μάλιστα η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δηλώνω θαυμάστριά σου… ουάου».

Ο Jason Roditis αναφώνησε «ουάου, ουάου» και η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε την ατάκα: «Το αγγελικό προσωπάκι μεταμορφώθηκε σε… άλογο κούρσας».

Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού και του Βλαντιμίρ Μορότσκο στο DWTS

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για την τηλεθέαση του Dancing with the stars

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Παρασκευής (22/10) η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει φέτος χωρίς εκείνη το GNTM 4 καθώς και στην πρεμιέρα του DWTS.

«Αναμενόμενα τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing. Έχει νέους ανθρώπους, έχει ακυρωθεί και η πρεμιέρα. Λιθαράκι-λιθαράκι θα πηγαίνει καλύτερα. Εγώ πιστεύω πως το format αυτό έχει αυτή τη δυναμική.

GNTM βλέπω ελάχιστα. Όχι γιατί δε θέλω, αλλά γιατί πραγματικά ήταν απαιτητική η προετοιμασία για το Dancing with the Stars.

Γενικά τα νούμερα τηλεθέασής φέτος είναι κάπως αλλιώς. Είναι λογικό να υπάρχει σύγκριση και συζήτηση. Αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Δε χαίρομαι, δεν είναι αυτή η δική μου διάθεση, να συζητιέται αν είμαι η δεν είμαι στο GNTM. Ίσα-ίσα που με στενοχωρεί και λίγο. Θεωρώ πως τα πράγματα έχουν όπως έχουν.

Η τηλεόραση φέτος έχει πολύ μυθοπλασία. Ανεβαίνουν κατεβαίνουν τα πράγματα. Και σημαίνει κάτι αυτό και δε σημαίνει. Έχουν αλλάξει τα πάντα. Κουράστηκε ο κόσμος, κορωνοιος. Να προσαρμοστούμε λίγο και σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.