DWTS: Ξέσπασαν σε λυγμούς on air- "Ξετρελάθηκε" η κριτική επιτροπή

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: Ξέσπασαν σε λυγμούς on air-

Το αποψινό live του Dancing with the stars όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR, τα ζευγάρια μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα έχουν πάει αρκετά καλά καθώς το άγχος κυριαρχεί απόψε μιας και αναμένεται να υπάρξει και η πρώτη αποχώρηση.

Ανάμεσα στα ζευγάρια, η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία από το πρώτο κιόλας live είχε δείξει πως ήρθε για να μείνει στο χορευτικό σόου χόρεψε φόξτροτ υπό τους ήχους της Αλέξιας και του «Έλα μία νύχτα».

Με τα καλύτερα λόγια της μίλησε ο Jason Ροδίτης ενώ η Έλενα Λιζάρδου της είπε συγκινημένη πως «ζεις με πάθος». Εξίσου συγκινημένη και η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά του παρτενέρ της.

Η δε Μαρίνα Λαμπροπούλου δεν μπόρεσε καν να προχωρήσει σε κριτική αφού είχε από πριν βουρκώσει με τη διαγωνιζόμενη και τη θέλησή της για ζωή και νέες εμπειρίες.

Η εμφάνιση της Μπέσσυς Αργυράκη στο DWTS

Έχασε 7 κιλά λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του DWTS, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε τηλεφωνικά με την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο άγχος που έχει για το σόου ενώ αποκάλυψε και πόσα κιλά έχει χάσει λόγω πολλών προβών.

Η ίδια λοιπόν ανέφερε πως όλα τα ζευγάρια θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις τέσσερις μέρες για πρόβες, κάτι που την έχει αγχώσει αρκετά, ωστόσο θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Μάλιστα, απευθυνόμενη στη Ναταλία Γερμανού είπε να γράψει τραγούδι στην Εβελίνα Νικόλιζα, την κόρη της, την οποία απολαμβάνουμε στο J2US και έχει άψογη φωνή.

Την ίδια στιγμή αποκάλυψε ότι όχι λόγω διατροφής αλλά λόγω πολλαπλών προβών, έχει χάσει ήδη 7 κιλά, ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί ξανά στην απώλεια κιλών της.