Dancing with the stars - highlights 24/10: Τα κλάματα της Αργυράκη και η πρώτη αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Dancing with the stars - highlights 24/10: Τα κλάματα της Αργυράκη και η πρώτη αποχώρηση

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 24/10 επεισόδιο του DWTS με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα επί σκηνής. Ένας ζευγάρι όμως δεν τα πήγε τόσο καλά και αποχώρησε.

Τα 24/10 highlights του DWTS

Η "καυτή" εμφάνιση της Βίκυς Καγιά και το παραλίγο ατύχημά της στη σκηνή

Πριν από μια εβδομάδα το DWTS έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR και όπως ήταν αναμενόμενο τόσο οι χορευτές όσο και οι τηλεθεατές έμειναν έκπληκτοι με το φαντασμαγορικό πλατό.

Έτσι, σε μία μαγευτική βραδιά γεμάτη χορό καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό η Βίκυ Καγιά και ο Λάμπρος Φισφής. Η παρουσιάστρια, επέλεξε να βάλει ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ Ιδιαίτερη λεπτομέρεια του φορέματος ο βαθύ ντεκολτέ σε σχήμα V και οι εντυπωσιακές βάτες στους ώμους.

Ωστόσο, στην έναρξη του show η Βίκυ προσπάθησε να κινηθεί στους ρυθμούς του τραγουδιού και παραπάτησε. Ευτυχώς που πιάστηκε από τον Λάμπρο Φισφή καθώς τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά με ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

"Άφωνη" έμεινε η Βίκυ Καγιά με την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού - «Το αγγελικό προσωπάκι μεταμορφώθηκε σε...»

Μεταξύ άλλων την αρχή έκανε η Έλενα Τσαγκρινού με τον Βλαντιμίρ Μορότσκο. Η ίδια μπορεί να έκανε ένα λαθάκι, όπως είπε η ίδια ωστόσο κανείς δεν κατάλαβε το πότε έγινε. Μάλιστα η Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δηλώνω θαυμάστριά σου… ουάου».

Ο Jason Roditis αναφώνησε «ουάου, ουάου» και η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε την ατάκα: «Το αγγελικό προσωπάκι μεταμορφώθηκε σε… άλογο κούρσας».

Ξέσπασαν σε λυγμούς on air- "Ξετρελάθηκε" η κριτική επιτροπή

Ανάμεσα στα ζευγάρια, η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία από το πρώτο κιόλας live είχε δείξει πως ήρθε για να μείνει στο χορευτικό σόου χόρεψε φόξτροτ υπό τους ήχους της Αλέξιας και του «Έλα μία νύχτα».

Με τα καλύτερα λόγια της μίλησε ο Jason Ροδίτης ενώ η Έλενα Λιζάρδου της είπε συγκινημένη πως «ζεις με πάθος». Εξίσου συγκινημένη και η τραγουδίστρια έβαλε τα κλάματα στην αγκαλιά του παρτενέρ της.

Η δε Μαρίνα Λαμπροπούλου δεν μπόρεσε καν να προχωρήσει σε κριτική αφού είχε από πριν βουρκώσει με τη διαγωνιζόμενη και τη θέλησή της για ζωή και νέες εμπειρίες.

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Η Βίκυ Καγιά με τυχαία σειρά ανακοίνωσε τα ζευγάρια που θα χορέψουν την επόμενη εβδομάδα και στο τέλος στη σκηνή έμειναν ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τη ντάμα του και η Μαριάννα Γεωργαντή με τον παρτενέρ της.