The Voice - highlights 24/10: H έξαλλη με τον Αργυρό, Παπαρίζου και ο σοκαρισμένος Ρουβάς

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights 24/10: H έξαλλη με τον Αργυρό, Παπαρίζου και ο σοκαρισμένος Ρουβάς

Όπως είδαμε στο 24/10 The Voice, οι 4 κριτές έχουν δέσει για τα καλά και το χιούμορ είναι μπόλικο. Ειδικά το χθεσινό επεισόδιο είχε επικές στιγμές.

Τα 24/10 highlights του The Voice

Τα "έχωσε" ο Ρουβάς στον Αργυρό - «Θα μας αφήσεις να κάνουμε τίποτα φέτος;»

Άλλο ένα επεισόδιο με τις οντισιόν στο The Voice ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος καθώς φέτος πέρα από τις απίστευτες φωνές που έχουν περάσει προστέθηκε άλλο ένας κριτής ο οποίος έχει "κλέψει" τις καρδιές των διαγωνιζομένων.

Ο Σάκης Ρουβάς φάνηκε αρκετά πικραμένος με την επιλογή της 19χρονης Θεσσαλονικιάς Γλυκερίας Σερκίδου. Η ίδια, επέλεξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό παρόλο που και ο Σάκης Ρουβάς γύρισε για να τη διεκδικήσει.

«Ρε την πατήσαμε φέτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κωνσταντίνε τι θα κάνουμε καμάρι μου; Θα μας αφήσεις να κάνουμε τίποτα;» είπε ο Σάκης χαμογελώντας. Ενώ από την άλλη, για να απαντήσει ο Κωνσταντίνος «Ε για το ζέσταμα ήταν αυτό.»

Οι δύο coaches έδωσαν τα χέρια, γέλασαν και έκατσαν στις καρέκλες τους για να υποδεχθούν και οι τέσσερις τον επόμενο παίκτη.

«Πες μου γιατί ρε;» - Άναυδος ο Σάκης Ρουβάς

Από τις Σέρρες στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Ακύλας Μυτιληναίος προκειμένου να δείξει τις φωνητικές του ικανότητες έτσι ώστε να κατακτήσει τον τελικό στόχο όπου είναι η νίκη. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά φάνηκε πως είναι αρκετά σίγουρος καθώς η συνέχεια ήταν επική.

Ο ίδιος έκανε τον Σάκη Ρουβά και Μουζουράκη να σηκωθούν όρθιοι και να χορεύουν στους ρυθμούς της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του «Πάμε Χαβάη». Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς στάθηκε περισσότερο στο γρέζι που βάζει στη φωνή του ο Ακύλας ζητώντας του επιτακτικά να του εξηγήσει γιατί το κάνει.

«Πες μου ρε συ Ακύλα γιατί το κάνεις; Μπορεί έτσι να είναι η φωνή σου. Δεν λέω κάτι εγώ. Απλά θέλω να δω αν όντως έτσι είναι». Λίγα λεπτά αργότερα ο υποψήφιος επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

"Τα έχασε" ο Κωνσταντίνος Αργυρός - «Δεν το πιστεύω»

Μετά από την σπόντα που πέταξε ο Σάκης Ρουβάς στον Κωνσταντίνο Αργυρό μιας και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους κριτές έχει φουντώσει για τα καλά, στη συνέχεια ήρθε ένα ακόμη συμβάν να ταράξει για τα καλά τον Αργυρό στο The Voice.

Ο Βασίλης Στεργίου εμφανίστηκε στη σκηνή του μουσικού talent Show και ερμήνευσε το τραγούδι «ήμουν κάποτε για σένα». Μάλιστα, όταν τελείωσε η ερμηνεία του παίκτη και γύρισαν οι καρέκλες μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τον γνωστό τραγουδιστή.

«Δεν το πιστεύω, δεν μπορεί. Ρε Βασίλη;» ήταν η πρώτη αντίδραση του coach όταν αντίκρισε τον υποψήφιο. Οι υπόλοιποι coaches ρωτούσαν τον Κωνσταντίνο από πού τον γνωρίζει. «Μαζί φαντάροι στην Αλεξανδρούπολη. Γυρνούσα όλα τα στρατόπεδα και τραγουδούσα μαζί με τον Βασίλη» απάντησε χαμογελώντας ο Βασίλης.

”Εξαλλη” η Παπαρίζου με τον Αργυρό

Μια κίνηση από τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο The Voice στάθηκε ικανή να κάνει… έξαλλη την Έλενα Παπαρίζου. Και αυτή δεν ήταν άλλη από το block που επέλεξε να κάνει ο τραγουδιστής και coach του μουσικού τάλεντ σόου σε εκείνη για την διεκδίκηση της διαγωνιζόμενης.

«Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, πάρα πολύ νευριασμένη με τον καινούργιο μου φίλο τον Κωσταντίνο Αργυρό. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου στον αέρα του The Voice. «Βρε σήκω από κει πέρα, από την καρέκλα μου παιδάκι που μας μπλόκαρες κιόλας».

Όταν, δε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήθελε να εκφράσει την αγάπη του και να αγκαλιάσει τη συνεργάτιδα του, εκείνη… το έβαλε στα πόδια και τον απέφυγε τρέχοντας στο πλατό. «Έλενα, σ’ αγαπάω πολύ και θέλω να με συγχωρέσεις» της φώναξε.

«Φίλος μου κολλητός είναι ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς. Δεν υπάρχεις για μένα Κωνσταντίνε» ξεκαθάρισε η Έλενα Παπαρίζου.