Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: «Άφησε με» - Η Ζουλιντέ στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: «Άφησε με» - Η Ζουλιντέ στο πάτωμα με αίματα στο κεφάλι
TV24 25.10.2021 08:24
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικό είναι και το σημερινό 25/10 της τούρκικης σειράς του STAR, Elif. Η Ζουλιντέ βρίσκεται στα πατώματα με αίματα στο κεφάλι της, αφού ένας άνδρας - δείτε ποιος είναι - την πέταξε κάτω με μανία.

Οι 25/10 εξελίξεις στην Elif

Μετά την αρνητική απάντηση της Ζουλιντέ στην πρότασή γάμου, ο Σαφάκ είναι απογοητευμένος και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή πια. Η Αλέβ όμως θέλει να μάθει τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ και πιέζει τον Τουφάν να μάθει την αλήθεια, που κρύβουν.

Ο Τουφάν κυνηγά τη Ζουλιντέ μέχρι που ο θυμός του μετατρέπεται σε πανικό με αποτέλεσμα κάποια ατυχή γεγονότα.Η Κιγιμέτ και ο Μαχίρ από την άλλη ζηλεύουν τη Ματσιντέ, η οποία δίνει υποτροφίες σε άπορα κορίτσια για να σπουδάσουν.

Η Ελίφ είναι θλιμμένη καθώς δεν μπορεί να πάει στο σχολείο και κατηγορεί τον εαυτό της. Η Ασλί λυπάται πραγματικά για την Ελίφ κι όταν ανακαλύπτει τυχαία τη φιλανθρωπική δράση της Ματσιντέ παλεύει σκληρά για να επικοινωνήσει μαζί της και να εξασφαλίσει αυτή την υποτροφία για την Ελίφ.

Ο Κερέμ είναι πολύ απασχολημένος με τις υποθέσεις της εταιρίας. Κανονίζει μια μυστική συνάντηση, μιας και δε θέλει να το μάθει η Ράνα και ζητάει σχετικά τη βοήθεια του Μαχίρ. Ο Μαχίρ όμως καταστρώνει τα δικά του άσχημα σχέδια εναντίον του Κερέμ.

Εν τω μεταξύ, η Μελέκ είναι ενθουσιασμένη επειδή ένας αρτοποιός δείχνει ενδιαφέρον για να αγοράσει τα μπισκότα της.

Όσα θα ζήσει η Ζουλιντέ στην Elif

Η Ασλί επισκέπτεται τη Ματσιντέ για να την πείσει να υποστηρίξει την Ελίφ και να μπορέσει να συνεχίσει το σχολείο. Της εξηγεί πόσο πολύ θέλει η μικρή να σπουδάσει και πόσο δύσκολη είναι η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Είναι μια τέλεια υποψήφια για να υποστηρίξει. Η Ματσιντέ συμφωνεί και ζητάει από το ίδρυμα να δώσουν μια τελευταία υποτροφία σε μία ακόμα μαθήτρια που το έχει ανάγκη, ενώ ζητάει από την Ασλί να τους παρέχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Η Ελίφ χαρίζει τα σχολικά της είδη στη συμμαθήτριά της Ναζλί με δάκρυα στα μάτια: «Δεν θα μπορέσω να πάω ξανά σχολείο και δεν μου χρειάζονται, οπότε σου τα χαρίζω», της λέει. Η Μελέκ νιώθει απαίσια και δεν ξέρει πώς να βοηθήσει την κόρη της να ξαναβρεί το κέφι της. Η Ζουλιντέ, στο νοσοκομείο, ανακτά τις αισθήσεις της και βλέπει τον Τουφάν και την Αλέβ δίπλα της. Πανικοβάλλεται και προσπαθεί να πει κάτι αλλά χάνει ξανά τις αισθήσεις της πριν πει την αλήθεια για τον πρώην άντρα της.

Την ίδια ώρα, ο Εμιρχάν ανησυχεί επειδή η μητέρα του δεν έχει επιστρέψει σπίτι και πηγαίνει στο μαγαζί για να μάθει τι συμβαίνει. Εκεί συναντά τον Σαφάκ, ο οποίος έχει πάει να δει τη Ζουλιντέ. Ομως εκείνη δεν είναι εκεί. Η Αλέβ φτάνει και προσπαθεί να πει με διακριτικό τρόπο ότι η Ζουλιντέ είναι τραυματισμένη. Ο Σαφάκ στέλνει τον Εμιρχάν στο σπίτι του για να τον φροντίσει η Λεμάν και εκείνος κατευθύνεται στο νοσοκομείο. «Τι κάνεις εδώ εσύ;», τον ρωτάει η Λεμάν και ο μικρός λέει πως τον έστειλε ο Σαφάκ.

Η Αλέβ φτάνει εκεί και της λέει: «Η Ζουλιντέ είναι στο νοσοκομείο», και η Λεμάν λυπάται: «Μακάρι να γίνει καλά, κρίμα είναι, έχει και ένα μικρό παιδί. Εσύ όμως κοίτα να μην πεις τίποτα στον Εμιρχάν», και στη συνέχεια φροντίζει τον μικρό. Ο Εμιρχάν ρωτάει συνεχώς για τη μητέρα του και η Αλέβ εκνευρισμένη του λέει την αλήθεια και εκείνος ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν τρέχει, τον αγκαλιάζει και προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη και ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι.

Οταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Αλέβ καταλαβαίνει ότι ο Σαφάκ είδε τον Τουφάν μαζί με τη Ζουλιντέ και χαίρεται γι’ αυτό. Ο δάσκαλος νιώθει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα βλέπει τον Εμιρχάν, ο οποίος τον ικετεύει να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεβάτι της μητέρας του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Άγριο επεισόδιο στο σπίτι των Χαντακτίρ - «Λεβέντ πίσω σου»

Elif: Στα ίχνη της Μελέκ και της κόρης της η Ματζιντέ - «Σερτσέ, Ελίφ περιμένετε»

Share