Άσε Μας Ρε Μαμά: Ο Θωμάς εξαφανίζεται - Αρνείται να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με το Ζαχαρία

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό 25/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άσε Μας Ρε Μαμά: Ο Θωμάς εξαφανίζεται - Αρνείται να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με το Ζαχαρία

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε μαμά, η σχέση του Μάθιου και της Κορίνας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Οι σημερινές 25/10 εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Επεισόδιο 19

Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση; Ο Θωμάς δεν μπορεί να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με το Ζαχαρία και εξαφανίζεται. Παράλληλα, η Εριέττα είναι αποφασισμένη να βγάλει πάση θυσία από τη ζωή του γιού της τη Ρωξάνη.

Η Έλλη πηγαίνει να αγοράσει τις βέρες του γάμου, ενώ η Ρωξάνη της ετοιμάζει το bachelorette πάρτι μία νύχτα πριν το γάμο της. Η Τζοβάνα γνωρίζει την κοπέλα του Άρη και μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι η κόρη του Παπαπέτρου. Ταυτόχρονα, η Ρωξάνη με την Όλγα ετοιμάζουν ένα λουκούλλειο γεύμα στα παιδιά προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να αποφύγει την ανταρσία.

Την επόμενη μέρα, η Τζοβάνα κλειδώνεται στο μπάνιο λίγο πριν το γύρισμα του βίντεο, το οποίο τελικά προχωρά αλλά διακόπτεται από μια αναπάντεχη εξέλιξη. Δείτε εδώ και τις εξελίξεις του προηγούμενου επεισοδίου.

Τι θα δούμε αύριο, Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στην σειρά του ALPHA

Επεισόδιο: 20

Η Τζοβάνα με την ευρηματικότητά της σώζει το ατύχημα στην πισίνα κάνοντας τα social να παραληρούν. Η Ρωξάνη την συγχαίρει, αλλά η Τζοβάνα την έχει ακόμα στη μπούκα. Κορίνα και Μάθιου κάνουν προσωρινή ανακωχή και η Κορίνα προσκαλεί τον άντρα της στο bachelorette για τον γάμο της Έλλης. Δημήτρης, Βασίλης και Μπάμπης εντοπίζουν επιτέλους το Θωμά και μαζί οργανώνουν το δικό τους bachelor.

Είναι μια στιγμή που η αντροπαρέα θα έρθει πιο κοντά και μεγάλες αλήθειες θα ειπωθούν. Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Άρης είναι ο εγγονός της γυναίκας με την οποία είναι ερωτευμένος ο πατέρας της και αντιδρά ακραία, ενώ το δείπνο που ετοίμασε η Όλγα για τη γυναικοπαρέα θα αποδειχθεί ολέθριο για την Έλλη.

Άσε Μας Ρε Μαμά σημερινές εξελίξεις