Πρωταγωνιστές: Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή του ALPHA

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 7 χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρωταγωνιστές: Πρεμιέρα για την νέα εκπομπή του ALPHA

Η νέα σειρά του ALPHA, Πρωταγωνιστές, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Οι Πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τους Ήρωες.

Τότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του ALPHA, Πρωταγωνιστές

Μετά από 7 χρόνια, ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Πρωταγωνιστές» των πικρών μας ημερών.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Φιλώρας που στις μεγάλες φωτιές του Αυγούστου σκοτώθηκε, στην προσπάθεια του να βοηθήσει στην κατάσβεση; Οι φίλοι του μπαίνουν ξανά στα καμένα και μιλούν στον Σταύρο Θεοδωράκη για τον Βασιλάκη τους, τον ήρωα τους.

Πώς τόλμησε ένας παπάς σ’ ένα χωριό της Ζακύνθου, να τα βάλει με τους αρνητές του κορονοϊού; Η κάμερα των Πρωταγωνιστών τον συνάντησε στο εκκλησάκι του Αγίου Παντελεήμονα και κατέγραψε τις απόψεις του.

Γιατί η Αφγανή, Φαουζία Αλιζάντα ξενυχτούσε κάθε μέρα διαβάζοντας ελληνικά; Και γιατί συστήνει στις συμπατριώτισσες της που ζουν στην Κυψέλη, να μην κρύβονται κάτω από τις μαντήλες;

Ποια είναι η αστυνομικός που συνέλαβε τους δύο άντρες που έδερναν και βίαζαν ιερόδουλες στην Αθήνα; Πώς έφτασε στα ίχνη τους η νεαρή ασφαλίτισσα;

Και ποιος είναι ο αστυνόμος που εξιχνίασε την υπόθεση με το βιτριόλι; Και τι του είπε η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, μόλις τον αντίκρισε στην πόρτα της;

Οι Πρωταγωνιστές επιστρέφουν με τα ρεπορτάζ και τελικά τις απαντήσεις που απαιτεί η επικαιρότητα. O ALPHA εντωμεταξύ πήρε μια έκτακτη αποφάση και για τον Σασμό.

Πρόγραμμά του ALPHA ολοκληρώνεται και δεν θα προβληθεί ξανά

Η απόφαση από τον σταθμό φαίνεται πως έχει παρθεί και δεν υπάρχει γυρισμός! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι φήμες που ήθελαν το ριάλιτι να ολοκληρώνεται οριστικά στην δεύτερη σεζόν του είναι πέρα για πέρα αληθινές, καθώς ο ALPHA θεωρεί πως το συγκεκριμένο project κάνει πολύ κακό στην εικόνα του σταθμού.

Ο λόγος φυσικά για το The Bachelor. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «το ‘The Bachelor’ αντιμετωπίζεται ως κατάλοιπο της προηγούμενης διοίκησης του σταθμού».

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο λόγος που το συγκεκριμένο ριάλιτι θα αποχαιρετήσει οριστικά τους τηλεθεατές δεν αφορά μόνο στην χαμηλή του ποιότητα -όπως διαρρέει ο ALPHA- αλλά κυρίως στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν οι ιθύνοντες του σταθμού.