Big Brother 2: Έσταξε "φαρμάκι" ο Νάσος - «Η Άννα έκλαιγε ψεύτικα στην Γραμμή Ζώης»

Απίστευτη κακία από το πουθενά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Έσταξε

Σε διπλό ταμπλό φαίνεται πως παίζει ο Νάσος στο Big Brother 2 μιας και μία προσεγγίζει τη μία παρέα και μία την άλλη, προκειμένου να εξασφαλίσει τα καλύτερα από τους δύο. Στο σημερινό (25/10) επεισόδιο λοιπόν, δε δίστασε να κράξει την Άννα.

Συγκεκριμένα, την κατηγόρησε ότι προσποιούνταν ότι έκλαιγε στη Γραμμή Ζωής της κατά τη διάρκεια του live για να γίνει πιο συμπαθής. Μάλιστα, στο ίδιο ξέσπασμα, ο Νάσος, έκραξε και την Ευδοκία για την επιλογή της να ψηφίσει τον Νίκο για να γίνει αρχηγός.

Μάλιστα, είπε στην παρέα της Ανχελίτα ότι η Μαίρη ψήφισε για αρχηγό τον Κωστή, ενώ στην πραγματικότητα η Μαίρη είχε ψηφίσει την Ευδοκία.

Τα σχόλια του Νάσου για την Άννα στο Big Brother 2

Ποιος είναι ο Νάσος Ντάλης

Big Brother Νάσος Ντάλλης

Είναι 35 ετών, ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως υπεύθυνος προστασίας υψηλών προσώπων και DJ, ενώ έχει και τη δική του εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Έχει μάθει να μη φοβάται τίποτα και κανέναν. Του αρέσει να ζει με αδρεναλίνη και ένταση. Ο καλύτερός του φίλος είναι ο αδερφός του και η μεγαλύτερή του αδυναμία η ανιψιά του. Του αρέσει πολύ να προσέχει την εμφάνισή του και έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες δε φοβάται να παραδεχτεί. Αν μπορούσε, θα αφαιρούσε όλα του τα τατουάζ γιατί όπως λέει δίνουν στον κόσμο μια λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό του. Μέσω του Big Brother, θέλει να δείξει στον κόσμο ότι ακόμα και ένας άνδρας με τη δική του εμφάνιση μπορεί να κρύβει μια πιο ευαίσθητη και τρυφερή πλευρά.