Big Brother 2: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα με την αποχώρηση του Μιχάλη

Ξέσπασε κατά του Νάσου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2: Σε άσχημη κατάσταση η Άννα με την αποχώρηση του Μιχάλη

Η αποχώρηση του Μιχάλη έφερε μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι του Big Brother 2. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, πολλοί ήταν αυτοί που ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ η συγκεκριμένη αποχώρηση έφερε μεγάλες αντιδράσεις στο σπίτι.

Μία από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν πιο πολλοί ήταν η Άννα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και μάλιστα σχολίασε πως ο Νάσος ήταν ένας από τους παίκτες που έπραξε πίσω από την πλάτη του Μιχάλη.

Τα κλάματα της Άννας στο Big Brother 2

Έσταξε "φαρμάκι" ο Νάσος - «Η Άννα έκλαιγε ψεύτικα στην Γραμμή Ζώης»

Σε διπλό ταμπλό φαίνεται πως παίζει ο Νάσος στο Big Brother 2 μιας και μία προσεγγίζει τη μία παρέα και μία την άλλη, προκειμένου να εξασφαλίσει τα καλύτερα από τους δύο. Στο σημερινό (25/10) επεισόδιο λοιπόν, δε δίστασε να κράξει την Άννα.

Συγκεκριμένα, την κατηγόρησε ότι προσποιούνταν ότι έκλαιγε στη Γραμμή Ζωής της κατά τη διάρκεια του live για να γίνει πιο συμπαθής. Μάλιστα, στο ίδιο ξέσπασμα, ο Νάσος, έκραξε και την Ευδοκία για την επιλογή της να ψηφίσει τον Νίκο για να γίνει αρχηγός.

Μάλιστα, είπε στην παρέα της Ανχελίτα ότι η Μαίρη ψήφισε για αρχηγό τον Κωστή, ενώ στην πραγματικότητα η Μαίρη είχε ψηφίσει την Ευδοκία.