GNTM 4: Τα πάνω κάτω στο σπίτι - Άλλαξαν οι παρέες μετά τη διακοπή

Η Κυβέλη τα "έσπασε" με όλη την παρέα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Τα πάνω κάτω στο σπίτι - Άλλαξαν οι παρέες μετά τη διακοπή

Η διακοπή των γυρισμάτων, λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε κοντά στο σπίτι, έκανε τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 να αλλάξουν εντελώς τις παρέες τους και μαζί τους, τις ισορροπίες μέσα στη βίλα.

Η βασική αλλαγή έγινε με την Κυβέλη, η οποία κατά τις διακοπές συνειδητοποίησε πως η παρέα της είναι αυτή που τη ρίχνει ψυχολογικά.

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την ενόχλησή της που η Ειρήνη έχει σταματήσει να της μιλάει και έχει κρατήσει την παρέα με τα αγόρια.

Οι αλλαγές στις παρέες στο σπίτι του GNTM 4

Ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση - Θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι

Μετά την επιστροφή των παικτών του GNTM 4 από την διακοπή που έγινε λόγω της πυρκαγιάς, o Γιώργος Καράβας μπήκε στο σπίτι και ανακοίνωσε πως αποχώρησε οικειοθελώς ο Βασίλης, όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και αρκετό καιρό.

Η αποχώρηση του Βασίλη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο σπίτι καθώς από τη μία η παρέα του, ανέφερε πως το έκανε για να προστατεύσει την ψυχική του υγεία ενώ από την άλλη, η άλλη παρέα θεώρησε ανήθικη την κίνησή του.

Μάλιστα, η Όλγα τον κατηγόρησε πως στόχος του ήταν να εκμεταλλευτεί την λιγοστή δημοσιότητα που πήρε από τη συμμετοχή του στο GNTM.