Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 4: Έξαλλοι οι κριτές - Ξεσκέπασαν την στρατηγική των διαγωνιζόμενων

«Τα έχετε μαγειρέψει μια χαρά ε;»

GNTM 4: Έξαλλοι οι κριτές - Ξεσκέπασαν την στρατηγική των διαγωνιζόμενων
TV24 27.10.2021 01:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ένα λάθος κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα παραμείνει στο σπίτι του GNTM 4 ήταν αρκετό για να κάνει τους κριτές να εξοργιστούν με την στρατηγική που ακολουθούν οι διαγωνιζόμενοι στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ενώπιων των κριτών με τις χειρότερες προσπάθειες βρέθηκαν ο Ναπολέων, η Άννα, που ξέσπασε και σε κλάματα και η Μαρία.

Οι παίκτες είχαν συνεννοηθεί να δημιουργήσουν ισοψηφία για να βγάλουν από πάνω τους την ευθύνη, ωστόσο ο Στυλιανός μπερδεύτηκε και αποκαλύφθηκε το κόλπο τους. Η Ζενεβιέβ εξοργίστηκε και ζήτησε να σταματήσει αμέσως αυτή η ψηφοφορία.

Τελικά, ανακοινώθηκε πως θα κριθεί στο επόμενο επεισόδιο το αν θα συνεχιστεί η τακτική με την live ψηφοφορία.

Τα νεύρα των κριτών με τις στημένες ψηφοφορίες στο GNTM 4

Το μοντέλο που κατάφερε να πάρει τη "δουλειά"

Η σημερινή δοκιμασία του GNTM 4 ήταν αρκετά απαιτητική μιας και οι διαγωνιζόμενοι δεν θα φωτογραφίζονταν αλλά θα γύριζαν ένα μικρό κλιπ με θέμα τα όνειρα και τους εφιάλτες. Ο Ναπολέων μοίρασε τα disavantage αλλά δεν έπιασαν και τόσο τόπο.

Ένας παίκτης ωστόσο ήταν αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει με την προσπάθεια του και να πάρει την δουλειά στο σημερινό σετ.

Αυτός ο παίκτης δεν ήταν άλλος από τον Ντίνο, ο οποίος για ακόμα μία φορά εντυπωσίασε τους κριτές με την προσπάθειά του και πήρε την δουλειά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 4: Αρπάχτηκαν μεταξύ τους οι κριτές - «Ένα σχόλιο έκανα...»

GNTM 4: Η αποκάλυψη της Κυβέλης για την παρενόχληση που δέχθηκε στα 15 της

TAGS
Share