Big Brother 2 highlights: Τα κλάματα του Κώστα και η έξαλλη Άννα

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2 highlights: Τα κλάματα του Κώστα και η έξαλλη Άννα

Στο χθεσινό (27/10) επεισόδιο του Big Brother 2, οι εξελίξεις στο σπίτι για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς οι σχέσεις μεταξύ των παικτών φαίνεται πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Άραγε τι συνέβη;

Τα 27/10 highlights του Big Brother 2

Έξαλλη η Άννα με την Ευδοκία - «Είναι ψεύτικο όλο αυτό...»

Γεμάτο εντάσεις είναι και το σημερινό (26/10) επεισόδιο του Big Brother 2, μιας και η Άννα εκνευρίστηκε ιδιαίτερη με την Ευδοκία, με αφορμή τη μαγειρική.

Η Άννα ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και η Ευδοκία μαγείρεψε χωρίς να τη ρωτήσει τι θέλει ακριβώς να φάει. Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλη την Άννα, η οποία έκραξε την Ευδοκία και μπροστά και πίσω από την πλάτη της, ενώ στη συνέχεια χαρακτήρισε ψεύτικα όλα όσα της είπε για να της ζητήσει συγγνώμη.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Κωστής - «Δεν αντέχω άλλο...»

Στο σημερινό (26/10) επεισόδιο του Big Brother 2, ο Κωστής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και έτσι ξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας στο δωμάτιο επικοινωνίας και στον Μεγάλο Αδερφό.

Μάλιστα, αυτή που τον προσέγγισε προκειμένου να τον ηρεμήσει και να τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα ήταν η Ευδοκία, με την οποία έχει εξαιρετικά τεταμένες σχέσεις.

Όπως εξήγησε ο Κωστής, του λείπει πολύ το σπίτι του και η οικογένεια του, ενώ έχει ζοριστεί που είναι κλεισμένος στο σπίτι.

«Δώσαμε στην Ευδοκία την ευκαιρία να φαίνεται θύμα»

Εξαιρετικά τεταμένες είναι οι σχέσεις στο σπίτι του Big Brother 2 καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του ριάλιτι. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό, η Ευδοκία έχει βγει από το στόχαστρο της παρέας του Πέτσα. Μέχρι που της ζήτησε συγγνώμη και η Ανχελίτα.

Στο σημερινό (26/10) επεισόδιο, ο Πέτσας έπιασε τον Νάσο και του εξήγησε πως οι πράξεις της παρέας του είναι αυτές που έχουν κάνει την Ευδοκία να φαίνεται θύμα.