Γη της Ελιάς: Οργισμένη η Χάιδω - Ψάχνει να βρει την ερωμένη του άντρα της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (27/10) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Οργισμένη η Χάιδω - Ψάχνει να βρει την ερωμένη του άντρα της

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (27/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, μιας και η Χάιδω, εξοργισμένη με την είδηση πως ο Πέτρος την απατούσε, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει ποια ήταν η ερωμένη του.

Όσα θα δούμε σήμερα (27/10) στη Γη της Ελιάς

Η οργή τυφλώνει τη Χάιδω, η οποία μπαίνει στο γραφείο του Πέτρου, τα κάνει όλα άνω κάτω, και βρίσκει επιπρόσθετες αποδείξεις ότι ο άντρας της είχε παράνομη σχέση με άλλη γυναίκα.

Ο Δημήτρης απειλεί την Αθηνά και της ζητά πάλι να τον ξελασπώσει, αυτή όμως του δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια. Η Αναστασία συναντά τη Μυρτάλη και της χαρίζει ένα παλιό κειμήλιο της μητέρας της. Οι Καπερνάροι δέχονται απρόσμενη επίσκεψη μέσα στη νύχτα και αναστατώνονται, καθώς νομίζουν ότι έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι.

Ο Στέφανος συναντά τη Μυρτάλη για να συζητήσουν κάτι που αφορά τη Βασιλική κι αμέσως βγαίνουν στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Στο μεταξύ, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια. Σε παράκρουση βρίσκεται η Χάιδω, η οποία ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της.

«Την Αρετή ο Στάθης δεν την ερωτεύτηκε ποτέ»

Η νέα σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς» έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς η πλοκή σε συνδυασμό με τις εξελίξεις οι οποίες είναι άκρως καταιγιστικές κάθε φορά την καθιστούν μιας από τις πιο αγαπημένες.

Μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας ο οποίος υποδύεται τον Στάθη στην σειρά, περιέγραψε με τον δικό του το τρόπο τον ήρωα του, για το αν ξέρει τον δεσμό της κόρης του, αλλά και για όσα κρατούν δυνατό έναν γάμο για χρόνια.

Ο Στάθης είναι ένας άντρας με αδυναμίες. Τα βρήκε ξανά με την Ιουλία, την πρώτη του αγάπη, και ετοιμάζεται να χωρίσει τη γυναίκα του, την Αρετή.

Η μεγάλη αγάπη του Στάθη ήταν και θα είναι η Ιουλία. Απλώς θυσίασε τη σχέση τους γιατί στα χρόνια εκείνα, όταν ήταν ' πιτσιρικάς και φτωχός, τον έπιασαν και του είπαν:

«Πού πας με την κοπέλα αυτή που ζει μέσα στα χρυσάφια, πώς θα τη ζήσεις, πώς θα αναπληρώσεις όλα αυτά που θα χάσει από τους γονείς της που θα την αποκληρώσουν εξαιτίας σου; Θα αντέξει τη ζωή πλάι σου ή θα κουραστεί;»

Για να μη χάσει η Ιουλία όλα αυτά, λοιπόν, την άνετη ζωή που είχε δίπλα στους δικούς της, ο Στάθης έκανε πίσω λόγω της μεγάλη αγάπης του, γιατί δεν ένιωθε αντάξιος της.

Τώρα όμως είναι μαζί ξανά. Πλέον είναι πιο ώριμοι και οι δύο ο Στάθης έχει καταφέρει πολλά στη δουλειά του, ξέρει ότι αξίζει και ότι δεν θα λείψει τίποτα ούτε στην οικογένεια του ούτε στην Ιουλία.