The Bachelor 2: Η ερωτική εξομολόγηση του Αλέξη στην Άννα

«Μπορώ να καταλαβώ με σιγουριά πως...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η ερωτική εξομολόγηση του Αλέξη στην Άννα

Ένα άκρως ρομαντικό ραντεβού ετοίμασε στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης στην Άννα, ένα ραντεβού που έφερε βέβαια την οργή των κοριτσιών και δε της Ιζαμπέλας.

Ο Αλέξης ήρθε και την πήρε από τη βίλα με την άμαξα και την πήγε σε ένα παραμυθένιο μέρος. Μάλιστα, της έκανε δώρο και γοβάκια, τα οποία διάλεξε η ίδια.

Στο τέλος του ραντεβού, ο Αλέξης, αφού πρώτα της έδωσε το τριαντάφυλλο, προχώρησε σε μια ερωτική εξομολόγηση, με την ίδια συνάμα να του αποκαλύπτει πως είναι ερωτευμένη μαζί του και πως δεν έχει ξανά νιώσει έτσι.

Η ερωτική εξομολόγηση του Αλέξη στην Γιώτα στο The Bachelor 2

Αυτή είναι η νικήτρια του Bachelor 2 - Φωτογραφία ντοκουμέντο εκτός ριάλιτι με τον Αλέξη Παππά!

Τα γυρίσματα του «The Bachelor 2» ήδη από την πρεμιέρα του ριάλιτι βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τα τελευταία νέα να θέλουν τον Αλέξη Παππά να έχει ήδη επιλέξει τη νικήτρια.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η κυπριακή ιστοσελίδα showbiz.cyprustimes.com, με την κυκλοφορία φωτογραφίας που απεικονίζει τον Αλέξη Παππά σε τρυφερές περιπτύξεις με παίκτρια του «The Bachelor», σε λιμάνι της χώρα μας.

Πρόκειται για ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί, την 19χρονη Κύπρια Άννα Ζένιου, την οποία η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει ως νικήτρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ALPHA. Να σημειωθεί πως η ίδια στα επεισόδια που προβάλλονται φαίνεται να έχει μοναδική της αντίπαλο τη Γιώτα (δείτε εδώ τον πιο συγκλονιστικό καυγά τους), η οποία για πολλούς ήταν εκείνη που τελικά θα επιλεγόταν από τον Παππά.

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από πλευράς ALPHA;

Η νικήτρια του Bachelor 2