Big Brother 2 - Άννα: «Η Ευδοκία κατηγορεί τη Σαμάνθα για παιδικότητα ενώ και η ίδια το κάνει αυτό»

"Κόλαφος" με την συμπαίκτριά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - Άννα: «Η Ευδοκία κατηγορεί τη Σαμάνθα για παιδικότητα ενώ και η ίδια το κάνει αυτό»

Στο στόχαστρο του σχολιασμού είναι συνεχώς η Ευδοκία και φυσικά αυτό επιβεβαιώθηκε και στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του Big Brother.

Μετά τα "καρφιά" της Σαμάνθας, σειρά είχαν αυτά της Άννας, παρόλο που μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η δοκιμασία της εβδομάδας έφερε λοιπόν αρκετές εντάσεις, ιδίως μεταξύ της Σαμάνθας και της Ευδοκίας, με την δεύτερη να την κατηγορεί πως αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η παιδικότητα και δεν θα έπρεπε, καθώς είναι 18 χρονών κι όχι 10.

Σε αυτό ωστόσο διαφώνησε η Άννα, με την ίδια να θεωρεί πως και την Ευδοκία την χαρακτηρίζει η παιδικότητα.

Η σπόντα της Άννας για την Ευδοκία στο Big Brother 2

Στηβ σε Ανχελίτα «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη»

Στο αποψινό live 22/10 του Big Brother 2 ο αποψινός καλεσμένος ήταν ο Στηβ Μιλάτος ο οποίος για άλλη μια φορά έχει την ευκαιρία να σχολιάσει τις εξελίξεις στο σπίτι μαζί με την Νάταλι Κάκκαβα, τον Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Όπως είδαμε στην Α' μετάδοση, η Ανχελίτα με τον Παναγιώτη Πέτσα είχαν έναν διαπληκτισμό μεταξύ τους καθώς της άρεσε η στάση που κράτησε ο αγαπημένος της απέναντι στην Ευδοκία καθώς παρά την συγγνώμη της όπως φαίνεται δεν θέλει να έχει πολλά πολλά μαζί της.

Από την άλλη ο Στηβ Μιλάτος μόλις αντίκρισε την Ανχελίτα δεν δίστασε να της πει χαρακτηριστικά «Μου χρωστάς πολλά συγγνώμη» καθώς θεωρεί ότι "βασανίζει κατά κάποιον τρόπο τον φίλο του. Η ίδια όπως ήταν αναμενόμενο τον ρώτησε γιατί το λέει αυτό.