Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother 2: "Ο Κωστής σε θέλει για σκυλάκι του" - Η αποκάλυψη του Ισίδωρου στην Μαίρη

"Τώρα με προσβάλλει αυτό που λες"

Big Brother 2:
TV24 28.10.2021 01:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αρκετά κοντά έχει έρθει όλον αυτόν τον καιρό στο σπίτι του Big Brother η Μαίρη με τον Κωστή και με τον Ισίδωρο. Ωστόσο, οι δύο άντρες δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση την παίκτρια.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχαν με τον Ισίδωρο, ο ίδιος της τόνισε πως ο Κωστής την εκμεταλλεύεται και πως την θέλει να είναι το σκυλάκι του. Ωστόσο, η ίδια το αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως ότι το κάνει το κάνει επειδή η ίδια το θέλει και όχι επειδή της το λέει.

Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε πως συχνά τον δικαιολογεί, ωστόσο οι δικαιολογίες της για τον Κωστή δεν έχουν τελειώσει ακόμη! Την ίδια στιγμή, η Σαμάνθα έθαψε την Ευδοκία.

Το "καρφί" του Ισίδωρου στην Μαίρη για τον Κωστή στο Big Brother 2

"Στην τελική τριάδα θα είναι..." - Αυτά είναι τα φαβορί του πρώην παίκτη του Big Brother

Στο Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/10) ο Στηβ Μιλάτος. Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από το Big Brother, ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το μοντέλο αποκάλυψε και τους παίκτες που ίσως καταφέρουν να φτάσουν στην τριάδα του τελικού.

«Ο Κώστας Στυλιανάκης θα είναι πιστεύω στην τελική τριάδα. Οι άλλοι δύο θα είναι ο Νικόλας Τακλής και η Ευδοκία Τσαγκλή νομίζω».

Σχετικά με το αν θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια στήλη με τα δικά μου, να έχει να κάνει με τη μόδα και γενικά με αυτό που ξέρω να κάνω. Δεν θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στηβ Μιλάτος: "Υπήρξε συνεύρεση μεταξύ κουμπάρας και νύφης και εμένα και του φίλου μου μαζί"

Στηβ Μιλάτος: «Θα πήγαινα στο GNTM μόνο σαν κριτής»

Share