Big Brother 2 Highlights (27/10): Οι νέες κόντρες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (27/10): Οι νέες κόντρες και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/10) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τις νέες κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο σπίτι, στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Όλα όσα είδαμε χθες στο Big Brother 2

Σαμάνθα: "Αν φοβόμασταν την Ευδοκία θα την πετούσαμε έξω"

Εντάσεις φαίνεται πως έχει προκαλέσει η ψηφοφορία στο χθεσινό (27/10) επεισόδιο του Big Brother. Σαμάνθα, Άννα Παναγιώτης και Ανχελίτα συζητούσαν συγκεκριμένα για την Ευδοκία.

Η Άννα λοιπόν τους ρώτησε μεταξύ άλλων τον λόγο που δεν ψηφίζουν πια την Ευδοκία, μιας και τις προηγούμενες φορές την είχαν ταράξει στις ψήφους, με την Άννα μάλιστα να αναρωτιέται πως δεν το κάνουν πλέον καθώς την φοβούνται.

Η Ανχελίτα ανέφερε όμως πως δεν την έχει κάνει κάτι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με άλλους, για αυτό και δεν την ψηφίζει, ενώ η Σαμάνθα έδωσε την εξής απάντηση: "Αν φοβόμασταν την Ευδοκία θα την πετούσαμε έξω! Τι είναι η Ευδοκία δηλαδή;"

Άννα: «Η Ευδοκία κατηγορεί τη Σαμάνθα για παιδικότητα ενώ και η ίδια το κάνει αυτό»

Στο στόχαστρο του σχολιασμού είναι συνεχώς η Ευδοκία και φυσικά αυτό επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό (27/10) επεισόδιο του Big Brother.

Μετά τα "καρφιά" της Σαμάνθας, σειρά είχαν αυτά της Άννας, παρόλο που μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχουν έρθει αρκετά κοντά στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η δοκιμασία της εβδομάδας έφερε λοιπόν αρκετές εντάσεις, ιδίως μεταξύ της Σαμάνθας και της Ευδοκίας, με την δεύτερη να την κατηγορεί πως αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η παιδικότητα και δεν θα έπρεπε, καθώς είναι 18 χρονών κι όχι 10.

Σε αυτό ωστόσο διαφώνησε η Άννα, με την ίδια να θεωρεί πως και την Ευδοκία την χαρακτηρίζει η παιδικότητα.

"Ο Κωστής σε θέλει για σκυλάκι του" - Η αποκάλυψη του Ισίδωρου στην Μαίρη

Αρκετά κοντά έχει έρθει όλον αυτόν τον καιρό στο σπίτι του Big Brother η Μαίρη με τον Κωστή και με τον Ισίδωρο. Ωστόσο, οι δύο άντρες δεν τα πάνε και τόσο καλά μεταξύ τους, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση την παίκτρια.

Μάλιστα, σε μια συζήτηση που είχαν με τον Ισίδωρο, ο ίδιος της τόνισε πως ο Κωστής την εκμεταλλεύεται και πως την θέλει να είναι το σκυλάκι του. Ωστόσο, η ίδια το αρνήθηκε, υποστηρίζοντας πως ότι το κάνει το κάνει επειδή η ίδια το θέλει και όχι επειδή της το λέει.

Παρόλα αυτά, παραδέχθηκε πως συχνά τον δικαιολογεί, ωστόσο οι δικαιολογίες της για τον Κωστή δεν έχουν τελειώσει ακόμη!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στην διαδικασία επικράτησε ξανά στρατηγική και επιχειρήματα για την άσχημη συμπεριφορά ορισμένων παικτών κι η απόφαση των συγκατοίκων «κλείδωσε». Οι υποψήφιοι προς προς αποχώρηση είναι ο Ισίδωρος Δούνης καθώς αρκετοί θεωρούν ότι είναι διπρόσωπος, η Σαμάνθα Μίσοβιτς για την άσχημη συμπεριφορά της κι η Ανχελίτα για την οποία ορισμένοι ισχυρίζονται ότι χειρίζεται τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι.