Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα 28/10: Η Μένη θα χωρίσει τον Κανάτη - Ποιος είναι ο λόγος;

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα 28/10: Η Μένη θα χωρίσει τον Κανάτη - Ποιος είναι ο λόγος;
TV24 28.10.2021 15:46
Από Ίρις Βίλα

Στο σημερινό επεισόδιo της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς η Μένη θα αποφασίσει να χωρίσει τον Κανάτη. Άραγε ποιος είναι ο λόγος;

Οι αποψινές 28/10 εξελίξεις της Μουρμούρας

Ο Μηνάς ακόμα μόνος του και η Μπέμπα (Γιολάντα Μπαλαούρα) βρίσκει ευκαιρία να του την πέσει! Η Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη) όμως, κατ’ εντολή της Βούλας, επαγρυπνεί…

Η Μένη χωρίζει τον Κανάτη γιατί βαρέθηκε να την φωνάζει με άλλα ονόματα. Ο Ηλίας και η Καίτη θα κάνουν τα πάντα για να τους τα ξαναβρούν. Η Βέλη ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον ξενώνα, όμως της είναι δύσκολο να αποχωριστεί τα παιδιά. Γι’ αυτό ο Άγγελος αποφασίζει να διοργανώσουν ένα πάρτι…

Η Ξένια κάνει γαστροσκόπηση στον Τσίγκο τον γαστρεντερολόγο, που είναι φαν της εκπομπής της. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Δείτε εδώ τι είχε γίνει στο προηγούμενο επεισόδιο.

Λίγα λόγια για το "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα"

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2013, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2014 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη ένα κύκλο ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014.Στις 31 Μαρτίου 2015, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Ελένη ότι η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά. Στις 9 Μαΐου 2016, επιβεβαιώθηκε από το κανάλι ότι η σειρά θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά.

Στις 6 Μαρτίου 2017, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε πως η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018, το κανάλι είχε αποφασίσει και ανακοίνωσε τη διακοπή της σειράς, ωστόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους η σειρά ανανεώθηκε για έκτη χρονιά έπειτα από μεγάλη απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε πως η σειρά ανανεώθηκε για 7ο κύκλο επεισοδίων, ενώ έναν περίπου χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, υπήρξε ανανέωση για 8ο κύκλο επεισοδίων. . Τον Απρίλιο του 2021, η σειρά ανανεώθηκε για 9ο κύκλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα 7/10: Σοκ - Συλλαμβάνεται η Βούλα

Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (23/9): Θα καταφέρει ο Μπάμπης να χωρίσει την Σοφία και τον Άλκη;

Share