“Ενώπιος Ενωπίω”: Ο αποψινός (28/10) καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Ποιον θα υποδεχτεί;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
“Ενώπιος Ενωπίω”: Ο αποψινός (28/10) καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται απόψε (28/10) το βράδυ στις 23:30 στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Πύρρο Δήμα. Ο κορυφαίος Ολυμπιονίκης ο οποίος έχασε πριν μερικές μέρες την μητέρα του μιλά για τη σπουδαία διαδρομή του στην Άρση Βαρών και τα χρυσά μετάλλια, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές πριν από τους θριάμβους του.

Ο αποψινός 28/10 καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Τι λέει για τη σημερινή εικόνα εγκατάλειψης του αθλήματος των μεγάλων εθνικών επιτυχιών;

Τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα στη Βόρειο Ήπειρο, και η μεγάλη του συγκίνηση για τη γυναίκα του, Αναστασία, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Τι λέει για τα τέσσερα παιδιά του, την πολιτική και τα όνειρά του; «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου: Κάθε Πέμπτη στις 23:30.

“Ενώπιος Ενωπίω” ο αποψινός (28/10) καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

«Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια» - Η πρώτη ανάρτηση του Πύρρου Δήμα μετά τον θάνατο της μητέρας του

Βυθισμένος στο πένθος είναι τις τελευταίες μέρες ο Πύρρος Δήμας, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. Ο Ολυμπιονίκης μετά την κηδεία, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση.

Ο ίδιος συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, με τα λόγια του να "ραγίζουν" καρδιές.

Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα.

Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».