Elif: Δυο νέοι έρωτες γεννιούνται στην οικογένεια Χάντακτιρ

Οι σημερινές 29/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Δυο νέοι έρωτες γεννιούνται στην οικογένεια Χάντακτιρ

Μετά από χιλιάδες προβλήματα, στην οικογένεια Χάντακτιρ στην Elif, βλέπουν μερικές όμορφες ημέρες, καθώς τα παιδιά της Κίγιμετ βρίσκουν τον έρωτα. Τόσο η Χουμεϊρά, όσο και ο Κερέμ, που πρόσφατα έζησε μια ερωτική απογοήτευση.

Οι 29/10 εξελίξεις στην Elif

Η Ζουλιντέ είναι στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ με τη Λεμάν φροντίζουν τον γιο της, τον Εμιρχάν και όλοι γνωρίζονται καλύτερα. Ο Σαφάκ είναι συνεχώς μελαγχολικός και η σκέψη του είναι συνεχώς στη Ζουλιντέ.

Μια στενή σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Λεβέντ, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από την Κιγιμέτ. Η παρεξήγηση ανάμεσα στον Κερέμ και την Ασλί συνεχίζει και εκείνος την αδικεί. Όταν καταλαβαίνει το λάθος του αναζητά τρόπο να επανορθώσει για την ακατάλληλη συμπεριφορά του. Η Ασλί όμως είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει στην εταιρία Χακτανίρ.

Αυτός είναι ο αδερφός Κερέμ - Χουμεϊρά

Mε στόχο να καταστρέψει τους Χακτανίρ, ο Μαχίρ βάζει έναν υπάλληλο της εταιρίας να «φυτέψει» ναρκωτικά στα πακέτα με τα ρούχα της νέας κολεξιόν που προορίζονται για εξαγωγή. Η Κιγμέτ, από την άλλη, κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία και «καρφώνει» ότι στο επίμαχο φορτίο υπάρχουν παράνομες ουσίες… Στο μεταξύ, η μέρα της επίδειξης μόδας για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν των Χακτανίρ έρχεται. Όλοι εργάζονται πυρετωδώς, με τον Κερέμ να επιβλέπει γεμάτος ενθουσιασμό τις ετοιμασίες. Όμως λίγο πριν αρχίσει η λαμπερή εκδήλωση εμφανίζονται αστυνομικοί και… του περνούν χειροπέδες! Έκπληκτος, ακούει τις κατηγορίες… Το περιοδικό Τηλέραμα έχει όλο το ρεπορτάζ…

Η οικογένεια σπεύδει στο Τμήμα, ενώ η Ματζιντέ είναι ράκος. Ο Κερέμ ανακρίνεται και φυσικά αρνείται τα πάντα. Στο Τμήμα όμως καταφθάνει και η Ρανά, η οποία με θράσος λέει στη Χουμεϊρά πως ο αδελφός της διέσυρε την εταιρία.Η Χιουμεϊρά την κατηγορεί ότι εκείνη κρύβεται πίσω από όλα. Αργότερα βέβαια η Χουμεϊρά ομολογεί πως μάλλον το συμβάν είναι έργο του Ταρίκ…

Την ίδια ώρα, η Κιγμέτ πανηγυρίζει για τη νίκη της, ενώ ο Μαχίρ νιώθει πως το παρατράβηξαν. Οι ώρες περνούν και η Κιγμέτ προτείνει στη Ματζιντέ να φιλοξενήσουν τον Μαχίρ στην έπαυλη, επειδή στάθηκε στο πλευρό τους σε αυτή τη δοκιμασία. Ο Μαχίρ βρίσκεται στο δωμάτιο του Κερέμ και τα συναισθήματα τον πλημμυρίζουν. Τότε αποκαλύπτεται η αιτία του μίσους του ίδιου και της μητέρας του για τους Χακτανίρ. O Mαχίρ είναι… αδελφός του Κερέμ και της Χιουμεϊρά αλλά ο άντρας της Ματζιντέ ποτέ δεν τον αναγνώρισε ως παιδί του!

Στο μεταξύ, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της αποθήκης έχει… μυστηριωδώς σβηστεί και αυτό εντείνει τις υποψίες ότι κάποιος παγίδεψε τον Κερέμ. Όταν το επίμαχο υλικό ανακτάται, εντοπίζεται ο υπάλληλος και όλα δείχoυν πως ο νεαρός θα αφεθεί ελεύθερος.