Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόντος μαθαίνει πως ο νονός του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (31/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κομάντα και Δράκοι: Ο Ντόντος μαθαίνει πως ο νονός του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (31/10) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, Κομάντα και Δράκοι, που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το Twitter, μιας και ο Ντόντος θα ανακαλύψει πως ο νονός του, Δρακομιχάλης του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του.

Τι θα δούμε σήμερα στο Κομάντα και Δράκοι

Ο Γιώργος πιστεύει πως οδεύουν προς επανάληψη του μακελειού και μαζί με τα Κομάντα ψάχνουν τρόπο να αποτρέψουν το κακό. Μπαίνει σε αστρική προβολή παίρνοντας ένα υπνωτικό χάπι και εγκλωβίζεται στο «όνειρο» του, με το αόρατο τέρας να τον καταδιώκει.

Ο Ντόντος ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος του νονός, Δρακομιχάλης, του είπε ψέματα για τον θάνατο του πατέρα του. Από τη σύγχυση του προκαλεί μπλακ-άουτ στο χωριό, αναγκάζοντας τους χωριανούς να στρέψουν το βλέμμα τους προς τη στοιχειωμένη εκκλησία του Αϊ-Γιώργη που ξυπνά σκοτεινές μνήμες. Η Ιρις απεγκλωβίζεται από τη σπηλιά με τη βοήθεια του νεότερου μέλους της συμμορίας των Δράκων και πρώην εραστή της, Δρακοστρατή.

Επιστρέφει στο Ασραμ με ερωτήματα για αυτά που είδε και ανακαλύπτει ότι και ο Μπαμπά Μπομπ αναζητά από καιρό απαντήσεις μέσα στη σπηλιά. Στο μεταξύ, ο Βασίλης παλεύει να κράτησες ' τις ισορροπίες στο χωριό, με τους κατοίκους να εμπλέκονται σε νέα επεισόδια βίας καθημερινά, αλλά και να αντιμετωπίσει τα μεταφυσικά φαινόμενα στα οποία εμπλέκεται ο γιος του.

Ποιος είναι ο ΑΜΕΑ ηθοποιός Ντόντο - Η ηλικία και οι σπουδές του

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα της σειράς «Κομάντα και Δράκοι» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega το βράδυ της Τετάρτης 23/9. Οι τηλεθεατές φάνηκε να ξετρελάθηκαν αλλά ένα πρόσωπο έκλεψε για τα καλά την παράσταση.

Η ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη ή κοινώς «Ντόντο» αγαπήθηκε όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές. Ο Ντόντο, είναι ένα παράξενο αγόρι αλλά με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες.

Κομάντα και Δράκοι - Ποιος είναι ο Ντόντο

Ο 26χρονος παρόλο που δεν είναι ηθοποιός, ξεχώρισε με το χάρισμά του. Μάλιστα, ο ίδιος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Έτσι, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα, έγραψε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Facebook, καθώς είχε τα γενέθλιά του, «Θα ήθελα να πω με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας.

Τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo».

Κοκογιαννάκης - Ηθοποιός στην σειρά Κουμάντα και Δράκοι

To Twitter αποθεώνει τον «Ντόντο»

Από την άλλη υπήρξαν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι θέλησαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο την σειρά του Mega.

Όπως φάνηκε και από τα σχόλια των χρηστών το feedback Μόνο θετικό θα μπορούσε να ήταν καθώς στους περισσότερους δίνει μια εικόνα από το εξωτερικό θυμίζοντάς τους παραγωγή Nteflix.